Așchia nu sare departe de trunchi: Madonna și fiica sa, Lourdes Leon, se întrec în imagini provocatoare pe Instagram

Madonna și-a făcut un obicei din a posta imagini îndrăznețe și controversate pe rețelele de socializare. Starul pop, în vârstă de 63 de ani, a postat de curând o serie de imagini în care apare purtând un dres din plasă, corset și ghete cu toc înalt. În unele imagini a adăugat un trenci lung cu imprimeu.
Ea a pozat în ipostaze sexy, iar într-una dintre fotografii își ridică trenciul și își arată posteriorul la cameră.

În celelalte imagini, realizate afară, pe timp de noapte, Madonna pozează stând lângă o mașină argintie.


Pozele îndrăznețe în care își arată cu mândrie posteriorul vin după ce fanii săi s-au întrebat ani la rând dacă vedeta a ales să-și facă implanturi în zona feselor. Zvonurile despre o astfel de intervenție estetică au apărut la finalul anului 2018, după publicarea unui video în care cântă și dansează pe scenă.

Artista a cântat alături de fiul său, David Banda, în vârstă de 16 ani, în barul gay Stonewall Inn din New York, chiar înainte de trecerea în anul 2019.
Deși fanii au apreciat interpretarea, mulți dintre ei au observat o schimbare semnificativă în privința formelor vedetei. 

Ea a răspuns câteva zile mai târziu printr-un selfie postat pe Instagram împreună cu mesajul „Nu caut cu disperare aprobarea nimănui”, o aluzie la filmul său din 1985 „Căutând-o cu disperare pe Susan”.

În luna noiembrie a anului trecut, Madonna a atras un val de critici pe rețeaua de socializare după ce a postat o serie de imagini șocante. În fotografiile publicate, cântăreața apare ținând în mână numărul revistei V pe coperta căruia a apărut în luna octombrie 2021, în timp ce Klein îndreaptă vârful unui cuțit spre gâtul ei.


„Mândră de colaborarea mea cu @stevenkleinstudio pentru @vmagazine. Cu foarte puțin suport din partea oamenilor care nu apreciază arta și în ciuda faptului că am avut buget aproape zero, tot am reușit să facem artă! Arta nu este moartă dacă ai puterea să lupți pentru lucrurile în care crezi”, a scris vedeta.

„Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut, care au dormit pe canapele și au lucrat ore întregi gratuit pentru a susține Madame X”, a continuat Madonna.

Fanii au fost revoltați și de faptul că artista a declarat că oamenii au lucrat gratuit pentru ea, în condițiile în care deține o avere impresionantă.

„Definiția exploatării = oameni care muncesc pentru tine pe gratis în numele artei. De ce lucrează oamenii gratuit și dorm pe canapele când muncesc pentru un milionar?? Nu așa susține arta cineva care a reușit în viață!”, a comentat o persoană.

După modelul mamei sale, Lourdes Leon a postat la rândul său o serie de fotografii în care apare în ipostaze provocatoare. Leon, cunoscută cu numele de scenă Lola, promovează o lenjerie roșie sexy a brandului Savage X Fenty, deținut de Rihanna.


Modelul în vârstă de 25 de ani poartă în fotografiile postate pe contul de Instagram al brandului de lenjerie intimă un set format din slip și sutien de culoare roșie cu aplicații roz strălucitoare. Ținuta provocatoare este completată de un dres plasă și un chimono transparent, în aceeași nuanță de roșu aprins.

Lourdes, care este fiica Madonnei și a coregrafului Carlos Leon, a completat look-ul cu un choker masiv argintiu și o pereche de pantofi negri cu toc stiletto.

Foto: Hepta; Instagram/Madonna; Instagram/savagexfenty
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Ianuarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod