Anna Lesko este gravidă în 7 luni! Cântăreața a ascuns sarcina

Solista a anunțat miercuri seară că așteaptă un copil, dar nu a dorit să dezvăluie identitatea tatălui, despre a spus doar că este muzician.

Invitată în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, Anna Lesko a dezvăluit că este gravidă. Artista și-a mai dat jos din haine și și-a arătat burtica, spre surpriza apropiaților ei și a prezentatorilor emisiunii, anunțând că va avea un băiețel.

Anna a spus că are o sarcină ușoară și nu a dorit să dezvăluie identitatea tatălui copilului, spunând doar că acesta este o persoană publică.

"Dacă o meargă așa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Pe scenă a fost cel mai greu.

Dar băiatul meu este extrem de cuminte. Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati și în România și în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste cât se poate de firească, relația este de trei ani de zile. Nasc la sfârșitul lui martie. Nici părinții nu știau, nici prietenele", a mărturisit Anna Lesko, adăugând că se simte foarte bine: "Nu am avut nici pofte, doar niște arsuri. Sincer nu vreau să mă opresc aici dacă este atât de ușor.
O să am foarte multă lume să mă ajute după ce nasc. Dacă trece totul așa de bine cum a fost acum, ar fi păcat să nu mai fac."Vestea că va naște în martie este o mare surpriză, întrucât Anna Lesko a susținut concerte în ritm normal. Nici dansatoarele ei nu au știut că este însărcinată, întrucât ea și-a ascuns foarte bine burta și nu s-a îngrășat deloc. Doar familia și tatăl copilului au aflat mai repede, scrie Libertatea. "Am motivele mele pentru care am decis să nu dezvălui că sunt însărcinată şi prefer să le ţin pentru mine", a explicat cântăreața."Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani", a mai spus Anna Lesko.


Foto: Mediafax, Wowbiz

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alina pe 9 Ian 2014, 17:16
  Mama, femeie, om

  Datoram acestor copii, viitorilor nostri copii, un raspuns, raspunsul la intrebarea: ce putem noi sa ii oferim? Banii, de exemplu, nu rezolva problema abandonului prin proximitate sau insuflarea unor valori subrede,nesigure si neclare. Macar atat le datoram. Rolul femeii in societate este acela de a forma si educa si de aici si implinirea ei, ca om.

  2
  0

 • elena pe 9 Ian 2014, 12:51
  Felicitari !!!

  O femeie se considera implinita numai cand devine mama. Doresc minunatei Anna Lesko nastere usoara,un copil sanatos si bunul Dumnezeu s-o aiba in paza.

  2
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod