Amintiri din copilărie: Halle Berry a avut primul orgasm la 11 ani

Actrița americană a dezvăluit că și-a descoperit sexualitatea când avea doar 11 ani.

Vedeta în vârstă de 54 de ani a vorbit despre prima sa experiență în explorarea sexualității. Într-o serie de întrebări și răspunsuri despre sex cu prietena sa, Lindsay Flores, în cadrul seriei "Bad & Booshy" de pe Instagram, Halle Berry a povestit: "Îmi amintesc primul meu orgasm... Mi l-am produs singură."

Lindsay a întrebat-o câți ani avea atunci, iar actrița a răspuns imediat: "11". Ea a adăugat: "A fost ciudat. Îmi descopeream sexualitatea, ca mai toate fetele."

Când cele două au fost rugate să povestească detaliile "celei mai nebune escapade sexuale" de care au avut parte, Berry a refuzat să răspundă.

Revenind la zilele noastre, actrița poate fi mulțumită că, în sfârșit, după mai multe căsnicii eșuate, are o relație stabilă cu iubitul ei, Van Hunt.

Vedeta este îndrăgostită nebunește de muzicianul în vârstă de 50 de ani.

"A avut câteva experiențe negative cu bărbații, dar Van a învățat-o să iubească din nou și să se iubească pe sine. Este un bărbat minunat, atent. Chimia dintre ei este la cel mai înalt nivel"
, a spus o sursă citată de Daily Mail.

Cuplul și-a anunțat public relația pe Instagram în luna septembrie, când Halle a postat o fotografie în care purta un tricou cu numele muzicianului scris pe el. Ea a pus și o etichetă cu numele lui Van Hunt.

În iulie, vedeta din "Gothika" a provocat speculații după ce a postat o imagine în care i se vedeau picioarele alături de cele ale unui bărbat, în timp ce se afla într-o călătorie romantică de ziua ei, la Las Vegas.
"Trezește-te, Vegas! Mulțumesc pentru toate urările de ziua mea trimise de prieteni și de fanii mei foarte loiali!", a scris ea pe Instagram, adăugând: "Cu toții mi-ați făcut aniversarea și mai specială."



Van Hunt a distribuit imaginea pe pagina lui de Instagram și a adăugat o imagine intimă în care Halle îl săruta pe obraz. "Săruturile vin ușor", a scris el atunci.

Citește și: Jennifer Aniston, în formă de zile mari la 51 de ani. Imaginile care au uimit pe toată lumea

Halle Berry şi-a refăcut viaţa după ce a divorțat de actorul francez Oliver Martinez, cu care are un băiat de șapte ani, Maceo.

Ea mai are o fiică în vârstă de 12 ani din relaţia cu modelul canadian Gabriel Aubry. Actrița a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod