Alec Baldwin dezvăluie un secret: Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

Actorul în vârstă de 60 de ani susține că nepoata lui s-a căsătorit cu artistul canadian, după ce aceasta a negat.

Alec Baldwin a făcut această dezvăluire pentru Acces pe covorul roșu de la gala premiilor Emmy 2018, de la Los Angeles. "S-au dus și s-au căsătorit, nu știu care-i treaba", a spus el. Actorul, alături de care se afla și soția lui, Hilaria, a adăugat că ține legătura prin SMS cu nepoata lui și că l-a întâlnit o dată pe Justin.

Alex Baldwin a avut și un sfat pentru cântărețul canadian: "Continuă să muncești... nu te opri din muncă. Dar când te însori, știi că eu cred că merge cel mai bine atunci când trageți împreună."

Actorul a mai spus că nu își asumă un rol protector pentru nepoata lui: "Nu-i treaba mea: are un tată și sunt sigur că i-a zis el singur câteva lucruri, nu-mi fac griji."

Cu numai trei zile înaintei, modelul în vârstă de 21 de ani și Justin Bieber, în vârstă de 24 de ani, au fost văzuți la Oficiul pentru căsătorii al unei judecătorii din New York, scrie Daily Mail.

Comentariile lui Alec Baldwin vin după ce Hailey a negat vineri pe Istagram că s-ar fi căsătorit cu Justin Bieber.

"Înțeleg de unde vin zvonurile, dar încă nu m-am căsătorit!", a scris ea.

O sursă a declarat săptămâna trecută pentru People despre căsătoria lui Bieber cu Hailey: "S-au dus și au făcut-o fără să vorbească cu cineva". Sursa a adăugat că ei plănuiesc o nuntă clasică pentru mai târziu: "Vor face ceva mai mare, în fața Domnului și a tuturor celor care îi iubesc."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod