Adio, dar rămân cu tine: Victoria Beckham și-a șters tatuajul dedicat soțului

Vedeta nu mai are pe spate tatuajul dedicat soțului ei, David Beckham, după mai mulți ani de tratament cu laser.
Eforturile pe care Victoria Beckham le-a făcut pentru a renunța la tatuajul de pe spate au dat rezultat. Fosta membră a trupei Spice Girls și-a expus locul în care altădată trona un citat dedicat soțului ei, David Beckham. "Sunt a iubitului meu, iar iubitul meu îmi aparține" - scria în ebraică pe gâtul și pe spatele Victoriei.

Prezentă la gala British Fashion Awards 2018, organizată luni seară la Londra, Victoria a purtat o rochie care îi lăsa spatele la vedere, iar în locul în care se afla tatuajul au rămas doar câteva urme slabe de tuș.

Potrivit Daily Mail, designerul a început încă din 2015 să urmeze tratament cu laser pentru îndepărtarea cernelii de pe piele pentru că tatuajul i se părea desuet și jenant.

Ziarul britanic scrie că Victoria a renunțat doar la tatuaj, nu și la dragostea pentru David, iar în ciuda speculațiilor care i-au vizat în ultimul an, mariajul lor rămâne solid.
De altfel, cei doi au fost împreună la evenimentul de luni și erau foarte fericiți.

Deși a ratat trofeul pentru designerul feminin al anului, Victoria a fost tot timpul bine dispusă, vorbind și glumind cu soțul ei. Mai târziu, cei doi s-au ținut de mână în drumul spre petrecerea organizată după gală, unde s-au distrat până târziu în noapte.

Citatul în ebraică nu-i singurul pe care Victoria Beckham l-a îndepărtat în ultimii ani; ea a renunțat la alte două pe care le avea pe încheietură.
Primul marca data la care ea și David și-au reînnoit jurămintele, în 2006, iar celălalt era un scurt citat în latină, care se traducea prin "din nou de la început", pe care și l-a făcut când s-a mutat în America pentru ca David să poată juca la LA Galaxy, în 2007.

Potrivit The Sun, Victoria a început să simtă că tatuajele ei sunt jenante după scandalul în care David era acuzat de infidelitate de către Rebecca Loos.

Vedeta mai are tatuate cinci stele pe spate, un desen care o reprezintă pe ea și pe cei trei fii, făcut înaintea nașterii fetiței sale, Harper.


David Beckham are una dintre cele mai impunătoare colecții de tatuaje din showbiz, cu aproximativ 40 de desene, printre care se numără și numărul '99, care evocă anul căsătoriei sale cu Victoria, notează Daily Mail. Un altul, făcut pe gât, include cuvintele "Pretty Lady" lângă numele fetiței lui, Harper.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod