Adio, burlăcie! Hugh Grant se însoară pentru prima oară, la 57 de ani

Actorul britanic se va căsători în curând cu iubita lui, Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, anunţă presa britanică.

Hugh Grant a decis că a venit vremea să renunţe la viaţa de burlac. Starul "Notting Hill" se va căsători cu iubita lui, producătoarea de televiziun Anna Eberstein, cel mai târziu la sfârşitul acestei luni. Potrivit The Sun, cei doi au făcut deja demersurile pentru cununia civilă. "Asta e ziua pe care o aşteptau prietenii lor. El mai are puţin şi se va retrage la pensie şi va deveni, în sfârşit, un familist", a declarat o sursă pentru ziarul citat.

Hugh Grant şi Anna Eberstein s-au cunoscut în urmă cu şase ani şi au trei copii - John Mungo, născut în septembrie 2012, şi o fetiţă născută în decembrie 2015.

Presa a scris la un moment dat că ei ar mai avea un copil, dar data naşterii şi sexul acestuia nu sunt cunoscute, notează Daily Mail. Mama Annei a confirmat, în ianuarie, că aceasta e din nou însărcinată. Susanne Eberstein, judecător şi politician suedez, a declarat pentru cotidianul suedez Aftonbladet: "Sunt foarte fericită că voi avea în curând un nou nepot. Ea trebuie să nască în curând".

Actorul britanic mai are doi copii, Tabitha Jing Xi, în vârstă de 6 ani - şi un fiu - Felix, în vârstă de 4 ani - cu o fostă iubită, actriţa Tinglan Hong.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod