Adele divorțează: Soțul ei îi ia jumătate din avere

Adele și Simon Konecki s-au despărțit înainte de Crăciun. Dacă vor divorța, cântăreața va trebui să împartă cu el averea de 167 de milioane de euro.

Cuplul care și-a anunțat despărțirea vineri, după trei ani de mariaj, va avea de împărțit averea imensă agonisită de actrița britanică, precum și custodia copilului. Cei doi nu au semnat un contract prenupțial înainte de a se căsători în 2016, anunță The Mirror.

Zvonuri despre problemele din căsnicia vedetei au apărut în februarie, după ce Simon Konecki (45 de ani) a venit fără Adele (30 de ani) la gala Brit Awards, fiind însoțit de amicul lui, Sid Owen. Absența vedetei de la acel eveniment a fost un semn clar că există probleme în mariajul ei.

"Gala Brit a fost o confirmare, într-un fel. Toată lumea a sperat că Adele va veni, dar ea a stat deoparte. Lucrurile nu mergeau bine de mai mult timp", a confirmat o sursă pentru ziarul citat.

Compania lui Simon, Life Water, a sponsorizat evenimentul, iar el a avut o masă în sală. "Erau zvonuri că relația lui cu Adele s-a terminat, dar el a fost într-o formă atât de bună, încât toată lumea a sperat că nu-i adevărat", a spus un prieten.

Ultima apariție comună a celor doi a fost cu o lună înainte, la concertul susținut de Elton John la Los Angeles.

Adele și Simon Konecki erau împreună din 2011 și au un băiat în vârstă de șase ani, Angelo.
Ei vor împărți o avere uriașă dacă decid să divorțeze. Astfel, Konecki ar primi jumătate din averea de 145 de milioane de lire sterline (167 de milioane de euro) a artistei.

La doar câteva ore după anunțul despărțirii, s-a aflat că Adele i-a dăruit casa ei din Los Angeles lui Simon, cu câteva luni înainte de a face publică despărțirea. Potrivit datelor obținute de Us Weekly, proprietatea a fost trecută pe numele acestuia în luna februarie. În aceeași lună, cei doi și-au vândut casa din Anglia, în valoare de trei milioane de lire sterline.

Când erau împreună, cei doi își petreceau timpul în vila din Beverly Hills, proprietatea de 40 de milioane de lire din Kensington și o altă casă din Brighton.

Surse din anturajul cuplului susțin că cei doi s-au despărțit în termeni civilizați, motivul fiind programul lui de lucru încărcat și atracția ei pentru noile cercuri de prieteni pe care și le-a făcut la New York și Los Angeles.

Potrivit cotidianului Daily Mail, relația lor "neconvențională" a mers o vreme, dar în ultimul timp ei se întâlneau rareori: Adele prefera să meargă în Statele Unite, în timp ce Simon își dorea să stea mai mult în Anglia, cu prietenii și familia, deși călătoriile de afaceri îl țineau mai tot timpul pe drumuri. În plus, el nu este atras de mediul din showbiz și de covorul roșu, în timp ce Adele, care se pare că acum lucrează la un nou album, se bucura din plin de celebritate. Prietenele sale din SUA, printre care se numără și Amy Schumer, i-au fost aproape după despărțire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod