Actorul Chris Hemsworth își vinde casa imensă de 900 de metri pătrați cu care și-a enervat vecinii: „Arată ca un centru comercial”

Chris Hemsworth și soția sa, actrița Elsa Pataky, intenționează să vândă locuința imensă din Byron Bay, Australia, la numai câteva luni după ce au terminat renovările.
Chris și Elsa au terminat renovările mega-locuinței la începutul acestui an, iar prețul casei pe un singur nivel a crescut vertiginos de când s-au mutat ei.

Estimată inițial la 20 de milioane de dolari, experții în imobiliare sunt de părere că locuința în stil Los Angeles valorează în prezent 30 de milioane de dolari.

„Hemsworth a cumpărat proprietatea cu 9 milioane de dolari, dar a cheltuit în jur de 18 milioane de dolari pentru a construi vila”, a declarat un specialist în imobiliare pentru Daily Mail.

Actorul din „Thor” și „Avengers” a început construcția la noua sa locuință la finalul anului 2017.
Vechea casă situată pe prorietate avea opt dormitoare și era realizată în stil resort.
Starul australian a intrat în conflict cu vecinii săi, care s-au arătat nemulțumiți de aspectul casei sale imense. Mulți au spus că noua construcție arată ca un complex comercial de la perifia orașului, ca un club ieftin sau un terminal de aeroport. Alții au comparat-o cu o parcare supraetajată.

Piscina de tip infinity pool de pe acoperiș ar fi costat cel puțin 400.000 de dolari, o pictură murală interioară a fost 100.000 de dolari, iar amenajarea curții l-a costat pe actor aproximativ o jumătate de milion de dolari.

Lucrările pentru fundație și betonul necesar pentru „Fortăreața Hemsworth”, așa cum a fost numită, i-ar fi costat pe cei doi actori între 1,5 și 2 milioane de dolari.



„Este imensă! Are o piscină infinity cu spa, cinci dormitoare cu cinci suite, o bucătărie mixtă interior-exterior, patru garaje.
Mai include o sală de cinema, o sală de masaj, saună, sală de jocuri cu bar”, a declarat pentru Daily Mail specialistul în renovări de lux Jason Natoli.

Locuința are sală de fitness, cămară, camere de schimbat, zonă de joacă pentru cei trei copii ai actorului și garderobe atașate la patru dormitoare. Mai mult, starurile au adăugat și o sală de bowling în casă, care i-a costat 110.000 de dolari.

Lângă sala de bowling se află o pictură murală realizată de artistul indigen Otis Carey, pentru care actorii au plătit 100.000 de dolari.

Dacă, în medie, o locuință nouă în Sydney are 186 de metri pătrați, reședința familiei Hemsworth acoperă o suprafață de 900 de metri pătrați la interior.
Construcția este pe un singur nivel și s-au folosit tehnici de design pentru a crea iluzia că există mai multe etaje.

Localnicii nu au fost încântanți de fortăreața imensă construită de Hemsworth într-una din zonele liniștite și retrase ale Golfului Byron din Australia. 

„Se pare că Byron este 'Hollywoodizat'.
Au trecut la un alt nivel”, a scris un user pe Facebook.

„Este obscen, lacom, țipător, vulgar, opulent și nu are ce căuta în Byron. Arată la ce se poate ajunge dacă este urmată o politică a construcțiilor fără limite”, a scris un alt user.

Însă specialistul în renovări citat de Daily Mail spune că deși locuința este enormă, design-ul este unul relativ simplu.

„Este ca o cutie imensă. Nu are nimic opulent. Doar faptul că este foarte mare”, a spus specialistul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod