Actorii din serialul „Glee“, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului „Glee“ continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.
"Glee a fost unul dintre cele mai apreciate seriale, dar în spatele scenei echipa care a contribuit la acest succes a avut parte de multe necazuri.

Marți s-a aflat că una dintre figurile centrale ale serialului, Naya Rivera, cea care a interpretat-o pe Santana Lopez, este dispărută și se presupune că a murit, după ce fiul ei în vârstă de patru ani a fost găsit singur pe o ambarcațiune de pe lacul Piru din California.

Este doar cea mai recentă dintre tragediile care au lovit echipa din "Glee". Serialul a avut șase sezoane, difuzate din 2009 până în 2015, iar în acest interval și în anii următori o mulțime de nenorociri s-au abătut asupra actorilor și producătorilor, de la la supradoze de droguri și acuzații de pedofilie până la sinucidere și abuz domestic, astfel că serialul și-a câștigat renumele nefast de "blestemul Glee".

Naya Rivera: Arestată și dispărută


Poliția a anunțat miercuri că actrița a dispărut după ce fiul ei de patru ani a fost găsit singur la bordul unei ambarcațiuni închiriată miercuri pe un ponton de pe lacul Piru, în California. Trei ore mai târziu, cineva care a observat barca plutind în derivă și băiețelul dormind la bord, a dat alarma. Polițiștii au descoperit vesta de salvare a actriței în barcă, iar copilul le-a spus: "Mami a sărit în lac și nu s-a mai întors."

Anchetatorii cred că actrița a sărit în apă ca să înoate și s-a înecat. Mașina ei a fost găsită în apropierea lacului. Circumstanțele incidentului nu sunt clare, întrucât polițiștii spun că este dificil să-l interogheze pe băiețel.

Șeful departamentului de poliție din districtul Ventura a confirmat că femeia care a dispărut este actrița Naya Rivera. În vârstă de 33 de ani, ea a jucat în 113 episoade din musicalul comedie-dramă transmis de postul de televiziune Fox în Statele Unite între 2009 și 2015.

Mai mulți scafandri și câteva elicoptere au cercetat miercuri zona până la lăsarea întunericului, iar căutările au fost oprite până joi la ivirea zorilor.



Fiul actriței, Josey Hollis, și al fostului ei soț, Ryan Dorsey, s-a născut în 2015. "E cel mai mare succes al meu și nu voi reuși niciodată ceva mai bun decât el", spunea Naya despre băiețelul ei în cartea de memorii "Sorry Not Sorry", lansată în 2016.

Rivera și Hollis s-au despărțit în 2018, la doi ani după ce ea a depus cererea de divorț și după ce inițial erau dispuși să se împace, scrie Daily Mail.

În weekendul de Ziua Recunoștinței din 2017, Rivera a fost arestată în Virginia de Vest, sub acuzația de agresiune comisă asupra lui Dorsey. Poliția din Kanawha a anunțat că Dorsey a renunțat ulterior la plângere pentru ca Rivera să nu fie trimisă în judecată.

Cory Monteith: Lupta cu alcoolul și drogul fatal


În deschiderea seriei negre care a marcat echipa din "Glee", pe 13 iulie 2013, actorul canadian Cory Monteith, cel care l-a interpretat pe Finn Hudson, a fost descoperit fără viață în camera lui de hotel din Vancouver, după ce luase o combinație fatală de heroină și alcool. Avea doar 31 de ani. Cu patru luni înainte de a muri, urmase un program de tratament într-un centru de dezintoxicare.

Cory avea o relație cu fosta colegă, actrița Lea Michele, atunci când a murit. După ce s-a răspândit vestea morții lui, Lea a început să strige la mama ei, plângând: "E adevărat?". Ulterior, ea a transmis un comunicat. "Lea este recunoscătoare pentru toată dragostea și sprijinul primite din partea familiei, prietenilor și fanilor. De la moartea lui Cory, Lea jelește alături de familia lui și se ocupă cu ei de tot ce este nevoie. Se susțin unii pe alții pentru a îndura împreună această pierdere grea", se arăta în declarația transmisă presei.

Relația dintre Lea, care acum așteaptă un copil cu soțul ei, Zandy Reich, și Cory Monteith a început în 2012, iar după moartea lui, actrița a spus: "Nu există bărbat mai bun decât Cory. Așa că, pentru timpul pe care l-am trăit împreună, mă consider foarte norocoasă."



La cinci ani după moartea actorului, mama acestuia, Ann McGregor a declarat că el lua calmante din cauza durerilor provocate de o lucrare dentară cu câteva zile înainte de supradoză și că acesta "nu a vrut niciodată să moară". Ea a adăugat că fiul său a luptat cu demonii săi de la o vârstă fragedă - a început să bea și să fumeze marijuana la 13 ani, iar până la 19 ani fusese deja internat de două ori la dezintoxicare. Pentru o vreme, reușise să scape de dependență, dar a căzut din nou în patima drogurilor când a plecat la Hollywood.

Ann a recunoscut că fiul său a început să se drogheze din nou în decembrie 2012, cu șapte luni înainte de a-și găsi sfârșitul.

"Nu era pregătit pentru lumea de la Hollywood. Drogurile erau felul lui de a se adapta", a spus ea.

Mark Salling: S-a sinucis după ce a fost condamnat pentru pedofilie


Cel mai oribil caz din culisele serialului "Glee" este, fără îndoială, arestarea și condamnarea lui Mark Salling, în 2015, pentru posesia a peste 50.000 de imagini și 600 de înregistrări video cu fetițe violate, unele dintre ele de numai trei ani. Anchetatorii au denumit probele "cea mai nenorocită colecție pe care a văzut-o țara vreodată".

Salling, care l-a interpretat pe Noah "Puck" Puckerman, a încercat să-și ascundă urmele prin ascunderea IP-ului computerului și a stocat imaginile pe un hard disc extern. Pontul a fost oferit poliției de o fostă iubită căreia el îi arătase imaginile. În acordul de recunoaștere a vinovăției pe care actorul l-a încheiat au fost menționate toate detaliile oribile ale acestui caz, scrie Daily Mail.

Mark Salling a fost găsit fără suflare, după ce s-a spânzurat, pe 30 ianuarie 2018, lângă casa lui din Sunland, Los Angeles. Moartea lui a survenit cu scurt timp înainte de pronunțarea sentinței, programată o săptămână mai târziu, pe 7 martie. El încercase să se sinucidă și cu un an înainte, tăindu-și venele, după ce urmase tratament pentru probleme psihologice.



Salling a avut o relație cu Naya din 2007 până în 2010. În cartea sa, "Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes, and Growing Up", publicată în 2016, actrița a recunoscut că n-a fost surprinsă de condamnarea lui: "Nu pot spune că am fost complet șocată. Când Mark mi-a dat papucii, a fost cel mai rău lucru din lume, dar vă imaginați cum ar fi fost dacă nu se întâmpla?".

Înainte de a muri, fosta iubită, Roxanne Gorzela, l-a acuzat în ianuarie 2013 de abuz sexual. Ea a spus că acesta a forțat-o să facă sex neprotejat cu el. Actorul a negat acuzațiile și a deschis un proces pentru defăimare. În martie 2015, procesul s-a încheiat după ce judecătorul l-a obligat să-i plătescă fostei iubite 2,7 milioane de dolari.

Lea Michele: Acuzată de comportament abuziv


După moartea iubitului ei, Cory Monteith, Lea Michele trece din nou printr-o situație neplăcută.

Una pe care a creat-o singură - actrița care a interpretat-o pe Rachel Berry în serial este acuzată de comportament abuziv pe platoul de filmare.

Acuzațiile au pornit de la un mesaj postat luna trecută pe Twitter de forma colegă a vedetei, Samantha Ware. Aceasta a scris că Lea s-a purtat mizerabil cu ea în timpul filmărilor și că aceasta a fost autoarea unor "microagresiuni traumatizante".

Mesajul a atras și alte postări care au confirmat spusele sale. Heather Morris, Dabier Snell și Yvette Nicole Brown au scris că Samantha spune adevărul. În urma acestor dezvăluiri, Lea a rămas fără sponsorul HelloFresh.

Heather Morris (33 de ani), care a jucat rolul fetei din echipa de majorete, Brittany S. Pierce, s-a plâns că a fost foarte greu să lucreze cu cu Michele: "Dacă a fost neplăcut să lucrez cu ea? Foarte: Lea i-a tratat cu o lipsă de respect crasă după ce a făcut ce a făcut, cred că ar fi trebuit dată afară."



Lea a reacționat și și-a cerut scuze, spunând că nu a tratat niciodată pe cineva după mediul din care provine și după culoarea pielii. Ea a subliniat, totodată, că va învăța din greșelile pe care le-a făcut pentru a fi "un model real pentru copilul meu", după ce va naște peste câteva luni.

Pe de altă parte, Naya și Lea au avut mai multe dispute în timpul filmărilor. "Unul dintre scenariști mi-a zis odată că Lea și eu eram precum cele două capete ale unei baterii și că așa funcționăm bine. Amândouă suntem ambițioase și competitive - nu doar una cu cealaltă, ci cu toată lumea - iar acesta nu-i o combinație bună...", a scris Naya în cartea sa.

"Toți suntem stresați, dar lucrăm împreună pentru același scop, așa că râdem și-i dăm înainte. Lea era mult prea sensibilă, cred, și mi se părea că dă vina pe mine pentru tot ce mergea prost"
, a mai scris Naya.

3 membri ai echipei au murit: „Am mai pierdut unul“


Între 2013 și 2014, echipa care a lucrat la serial a înregistrat trei pierderi imense. Cory a deschis seria funebră. La trei luni după moartea lui, în 2013, asistent regizorul Jim Fuller a murit în somn, din cauza unui stop cardiac.

În 2014, echipa a fost devastată de moartea asistentei de producție Nancy Motes, sora actriței Julia Roberts.

Nancy a murit la 37 de ani, după ce s-a înecat în cada plină cu apă, pe 5 februarie 2014. Potrivit ligiștilor din Los Angeles, alături de cadavru au fost găsite mai multe medicamente eliberate cu și fără rețetă.



În biletul de adio scris înainte de a se sinucide, ea a notat că Julia a fost atât de crudă cu ea încât "m-a aruncat în cea mai adâncă depresie în care am fost vreodată". Ea a deschis-o pe câștigătoarea premiului Oscar drept "o așa-zisă soră" care n-ar trebui să se aleagă cu nimic dacă ea moare, cu excepția amintirii că a împins-o peste marginea prăpastiei.

Citește și: Johnny Depp, captiv într-un coșmar. Cum a devenit povestea de dragoste cu Amber Heard un scandal care îl poate ruina


În biletul care a fost folosit ca probă în lupta juridică pentru moștenirea averii ei Nancy a mai scris că abuzul Juliei a fost atât de dur, încât "am izbucnit în lacrimi că m-am trezit".



După acest episod tragic, asistenta de producție Cristina Lageman a vorbit despre moartea lui Jim și a lui Nancy, spunând că serialul este blestemat: "A fost o prietenă atât de bună cu mine. Este șocant. Da, avea niște mici probleme, dar când eram împreună ne înțelegeam bine. E încă un șoc după pierderea lui Cory anul trecut am avut un alt membru al echipei, Jim Fuller, care a murit. Acum primim această lovitură și deja e prea mult", a spus Cristina Lageman.

"<<Glee>> era ca o familie. Am petrecut 12 ore pe zi împreună. Ar trebui să vorbim despre noi ca despre Familia Glee. Colegii au postat pe Facebook: <<Am mai pierdut unul>>"
, a mai povestit ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod