7 actori din filmele anilor '90 care s-au schimbat enorm

Mulți dintre actorii care au devenit celebri în anii '90 au și acum succes. Dar dacă îi lăsăm deoparte pe unii ca Ben Affleck și Matt Damon, vom descoperi câteva nume interesante care au intrat într-un con de umbră.

Fie că n-au mai prins roluri la fel de bune ca în perioada de glorie, fie că au venit alți "lupi" din spate, mai tineri, mai înfometați de succes și foarte talentați, câțiva dintre actori care făceau furori în anii '90 nu mai au acum gloria de acum două decenii. Ei arată altfel astăzi, câțiva au devenit de nerecunoscut - cazul lui Brendan Fraser.

Bright Side îi readuce în prim-plan pe tipii arătoși care în anii '90 cucereau milioane de fani. Iată cât de mult s-au schimbat în 20 de ani!
1 din 8

Wes Bentley

Wes s-a remarcat la 21 de ani, în rolul ciudatului din "American Beauty" (1999). A mai prins roluri în câteva producții importante, precum "The Hunger Games" (2012), "Interstellar" (2014) și "Misiune imposibilă: Fallout" (2018).

Actorul a împlinit 42 de ani în septembrie, dar a reușit să-și păstreze șarmul și îi stă bine cu barbă. El a avut o perioadă dificilă peste care a reușit să treacă cu bine - în iulie 2009, i-a mărturisit iubitei sale că are nevoie de ajutor pentru a învinge dependența de alcool și droguri. A intrat într-un program de recuperare și apoi a reușit să-și revină, continuându-și cariera. Documentarul "My Big Break" prezintă viața adevărată a lui Wes, cu toate încercările pe care le-a trăit.

În 2010, actorul s-a căsătorit cu producătoarea Jacqui Swedberg. Ei au doi copii - un băiat și o fată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod