5 vedete care nu au trecut peste despărţiri. Cum îşi arată suferinţa!

26 Septembrie 2013
Sunt îndrăgite de mii de persoane şi, teoretic, pot avea pe oricine alături, însă există şi momente în care cad în depresie. Este vorba de vedete precum Dani Oţil sau Anda Adam, care nu au reuşit deloc să treacă peste despărţirea de foştii parteneri de viaţă.
1 din 6

Dani Oţil suspină după Mihaela Rădulescu

Miercuri dimineaţă, Sylvia şi DJ Rynno au fost invitaţi la emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“, acolo unde au fost întrebaţi de Dani când vor mai scoate o melodie tristă, deoarece piesa „Chiar dacă ai plecat“ i-a plăcut foarte mult. Se pare că Dani nu a putut să treacă peste despărţirea de Mihaela Rădulescu şi se gândeşte mereu la ea.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • dana_xyxy03 pe 2 Oct 2013, 13:39
  BLEAH

  m-ati innebunit dracu cu termenul VEDETA!

  2
  0

 • kiki pe 26 Sep 2013, 14:32
  Anda

  Pt Anda imi pare rau...E botoxata si siliconata plus ...DAR chiar are ceva de spus in muzica,danseaza frumos,s-a comportat decent de ani buni. Forma un cuplu frumos cu Slav,cred ca se iubesc si acum....dar el a derapat intr-un moment de neglijenta al ei,si GATA ! Dragusanu e o caricature,insa poate ca in cuplu e calina si mereu prezenta,cum vor barbatii,si...a castigat. CE ?! un inel, o nunta, un sot banal...Macar sa fie pe viata !

  12
  1

 • bob pe 26 Sep 2013, 10:50
  adevar

  E foarte posibil da Otil sa sufere mult mai mult decat ea (pt ca ea are o vasta experienta in despartiri si stie sa se protejeze)Oricum,'pustii' indragostiti de femei mature sunt coplesiti de toate trucurile lor,si se avanta cu toata increderea varstei... DAR ei doi nu erau 'parteneri de viata' ci doar de harjoneala...asa ca in curand se va calma Otil. Sigur ca si ei I-ar fi placut un tinerel pe viata,dar e unsa cu alifii,realista,si si-a dat seama ca merge in jos si in cativa anisori va fi penibila relatia lor...

  16
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod