17 perechi de vedete care par să fie gemeni despărțiți la naștere

Gemenii identici sunt destul de rari. În medie, din o mie de nașteri, numai 3 sau 4 sunt gemeni identici. Dar pentru unele celebrități, această statistică este o formalitate, pentru că se pare că nu e nevoie să ai aceiași părinți pentru a semăna la perfecție cu o altă persoană. Și nu orice persoană, ci tot un star. Unele vedete seamănă atât de bine între ele încât ai putea jura că sunt nu doar frați, ci chiar frați gemeni.

De exemplu, este foarte bine cunoscut cazul actorilor Javier Bardem și Jeffrey Dean Morgan.
Toată lumea îi confundă, iar din această cauză se fac multe greșeli cu privire la filmele în care au jucat. În afară de acest exemplu celebru, există multe alte cazuri de vedete care au un „geamăn” la fel de celebru.

Citește și: 17 imagini cu vedete și copiii lor care le seamănă perfect. Cindy Crawford și Kaia Gerber par surori gemene!


Actrița Cameron Diaz și fostul supermodel Helena Christensen par să fie surori și este greu de crezut că tânăra actriță Millie Bobby Brown nu este rudă cu actrița consacrată Elizabeth Perkins.

Descoperă în galerie 17 perechi de vedete care par să fie gemeni despărțiți la naștere.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod