15 vedete care câștigă milioane, dar conduc mașini ieftine

Câștigă o grămadă de bani și își pot permite orice. Aceste vedete preferă, totuși, să folosească mașini obișnuite, pe care și le permite aproape oricine.

Au averi de zeci și sute de milioane de dolari, unii sunt chiar miliardari, așa că ultimul lucru te-ai aștepta este ca acești oameni să folosească mașini ieftine. Surprinzător, unii au modele mai ieftine decât cele pe care le conduc mulți oameni obișnuiți.

Curentul minimalist, îmbrățișat de tot mai multe persoane din Occident, începe să câștige teren și în lumea starurilor și a oamenilor de afaceri din Statele Unite.
Multe celebrități preferă să cheltuiască bani doar pentru lucruri care le folosesc, renunțând la opulență, astfel că multe staruri de la Hollywood nu se sfiesc să conducă mașini pe care și oamenii cu salarii normale și le permit.

Bright Side ne dă exemplele a 15 celebrități care câștigă milioane de dolari, dar conduc mașini ieftine. S-ar putea să descoperi că una dintre ele are mașină ca a ta!
1 din 16

Cameron Diaz — Toyota Prius

Când Cameron Diaz era în plină glorie, se număra printre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Acum conduce o Toyota Prius pe care o apreciază pentru că este mai prietenoasă cu mediul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod