15 vedete care au cicatrici: Cum au rămas cu aceste semne

Fiecare cicatrice are o poveste. Câteva vedete au rămas cu semne pentru toată viața, indicii ale unor întâmplări din trecut, iar acestea au niște povești care merită cunoscute.

Sunt multe lucruri care ne despart de lumea vedetelor, există un lucru care ne aseamănă: cicatricile. „Semne de bună purtare“ sau urme ale unor întâmplări oribile, acestea trădează niște povești fascinante.

Cheesemenolike, un utilizator al rețelei Imgur, s-a documentat pe internet și a strâns o colecție interesantă de povești despre cicatricile vedetelor.


Postarea lui Cheesemenolike a adunat peste 119.000 de like-uri în mai puțin de 15 ore, ceea ce indică interesul oamenilor pentru aceste povești. El a explicat că a dorit să le ofere și alte subiecte în afară de cele politice și despre coronavirus care au început să devină plictisitoare și obositoare. "Oamenii intră pe Imgur pentru lucruri interesante sau amuzante. Așa că am decis să postez ceva ce mi-ar plăcea și mie să citesc", a explicat el pentru Bored Panda.

Iată cum au ajuns aceste vedete să aibă cicatrici!
1 din 17

Jason Momoa

Starul a căpătat cicatricea de pe sprânceana stângă în 2008. El se afla într-un bar din Hollywood când un bărbat l-a atacat cu o bucată de sticlă și l-a tăiat deasupra ochiului. Tăietura a fost destul de urâtă, iar Momoa a avut nevoie de o operație de reconstrucție plastică. Medicii i-au făcut 140 de copci, dar apoi rana s-a vindecat nesperat de bine. Atacatorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod