12 vedete care au continuat să arate bine și când au îmbătrânit

Vedetele nu contenesc să ne uimească cu aspectul lor fizic remarcabil. Mereu în centrul atenției, starurile arată bine nu doar în tinerețe, ci și când înaintează în vârstă. Iată 12 exemple!

Succesul la Hollywood cere mult talent, muncă și un aspect fizic remarcabil. Poate suna surprinzător, dar remarcabil nu înseamnă neapărat frumos sau superb - înseamnă să ai trăsături fizice care te pot scoate în evidență. Iar dacă în tinerețe totul pare mai ușor, odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă, lucrurile se complică: apar ridurile, iar din urmă apar noi generații, "flămânde", în căutarea succesului.

Actorii consacrați sunt, însă, greu de clintit de pe piedestalul pe care l-au cucerit.
Spre deosebire de unele vedete pe care le-am remarcat doar în tinerețea lor și care apoi au intrat într-un con de umbră, mulți actori importanți nu au avut nicio pauză în carieră și au continuat să lucreze decenii la rând. De exemplu, Meryl Streep nu și-a întrerupt deloc cariera din 1977 până astăzi. Și nu este singurul caz - Bright Side prezintă 12 vedete care au arătat bine nu doar în tinerețe, ci și când au îmbătrânit.
1 din 13

Courteney Cox

Actrița cunoscută pentru că a interpretat-o timp de zece ani pe Monica în serialul "Friends" arată la fel de bine și acum. Deocamdată, nu prea mai prinde roluri. A fost, însă, regizor și producător al filmului "Just Before I Go".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod