Cindy Crawford vinde casa din Beverly Hills: Lux de cea mai înaltă clasă!

Modelul și soțul său, Rande Gerber, au decis să vândă casa situată într-o zonă idilică din Beverly Hills. Această „perlă“ a arhitecturii moderne de la jumătatea secolului trecut costă o avere.

Cindy Crawford și Rande Gerber au scos la vânzare casa superbă din cartierul exclusivist Trousdale Estates, din Beverly Hills, pentru care cer 16 milioane de dolari. Cu trei ani în urmă, cei doi au cumpărat această proprietate cu 11,625 milioane de dolari, de la solistul trupei One Republic, Ryan Tedder, apoi au extins-o și renovat-o.

Kurt Rappaport, de la agenția imobiliară Westside Estate, a descris această proprietate drept "stilată, șic și complet intimă", scrie Mansion Global.

Conform Variety, cuplul care locuiește mai mult la reședința din Malibu, a făcut mai multe modificări de ordin estetic în interior și câteva schimbări exterioare, în special în curte.

Casa cu cinci dormitoare are o impresionantă zonă exterioară de relaxare, piscină și o vatră unde Cindy, Rande și oaspeții lor puteau sta seara lângă foc, la un pahar.



Inundând tonurile neutre cu multă lumină, livingul central are un șemineu, un bar și ferestre imense care deschid, practic, tot peretele exterior.

Cu o suprafață de 500 de metri pătrați, casa construită în 1959 are trei livinguri, tavane înalte, o sală media, trei terase, cinci băi și o toaletă de serviciu și mai multe uși glisante din sticlă.



Apartamentul principal este remarcabil, însă piesa de rezistență a casei o reprezintă bucătăria concepută pentru un chef, cu o insulă din marmură și aparatură cromată.

Apartamentul principal are o baie cu două chiuvete și un duș cu pereți din sticlă.

Cu un teren de aproape 4.000 de metri pătrați, casa este imposibil de văzut din exterior, fiind înconjurată de copaci și de grădini perfect întreținute.

În ultimii ani, Crawford și Gerber au investit masiv în piața imobiliară din Los Angeles, notează publicația citată.

Cea mai mare tranzacție pe care au făcut-o a fost în 2018, când ei au vândut casa de pe plaja din Malibu cu 45 de milioane de dolari, după cu doi ani înainte cereau 60 de milioane de dolari, apoi au redus prețul la 50 de milioane.

Vara trecută, cuplul a plătit 4,9 milioane de dolari pentru o casă în Madison Club din La Quinta, lângă Palm Springs.

Într-un interviu publicat în aprilie de Architectural Digest, Cindy, care s-a căsătorit cu Rande în mari 1998, a spus că ei au mai multe case pentru a le face pe plac copiilor lor, Kaia, în vârstă de 18 ani, și Presley, 21 de ani.

"Avem casa principală în Malibu, pe care o deținem de 15 ani, și o cabană pe malul unui lac, în Canada, pe Coasta de Est, lângă Toronto. E în stil Ralph Lauren. Asta ne doream eu și soțul meu. Amândoi am crescut mergând vara pe malurile lacurilor.
El mergea vara în tabere, eu mă duceam cu familia, dar amândoi ne doream această experiență pentru copiii noștri. Am vrut să simțim senzația ca într-o tabără la cabană"
, a spus Cindy Crawford.



"Și tocmai ne-am cumpărat o casă anul trecut în Beverly Hills, pentru că au crescut copiii. Malibu era minunat când ei erau mici, dar au început să ne spună <<e prea plictisitor aici, vrem în oraș>>. Așa că am luat casa asta", a mai spus ea.

Citește și: Chrissy Teigen și John Legend vând casa din Beverly Hills. Cât costă vila cu 7 băi și 7 dormitoare


"Este o casă modernă de la mijlocul secolului, așa că a fost distractiv să o trecem prin filtrul nostru, pentru că unele lucruri de la jumătatea secolului nu sunt prea confortabile. Am făcut multe modificări proprii.

Soțul meu este foarte, foarte pretențios la densitatea tapițeriei și adâncimea fotoliilor și canapelelor, pentru că el e înalt. Le-am rezolvat acum", a adăugat Cindy.

Cât privește sursele de inspirație pe care le-a folosit pentru amenajare, vedeta a spus că le-a preluat din călătorii sau dintr-o simplă piesă vestimentară. "Totul se reduce la confort și la felul în care se simt lucrurile. Soțul meu ar sacrifica funcționalitatea pentru estetic, eu nu. Cred că aici acționează creierul meu practic de mamă", a spus ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod