Horoscop: Fertilitatea în funcţie de zodia ta şi influenţa fazelor lunii

Fazele lunii au fost de mii de ani asociate cu fertilitatea femeilor. Luna este în astrologie planeta fecundităţii şi reprezintă femeia, mama, sarcina, naşterea. Această conexiune dintre ciclurile lunare şi fertilitatea femeilor există în numeroase culturi, din timpri străvechi, dar este în continuare învăluită în mister.


Nici medicina modernă nu a ignorat această legătură strânsă. În anii '50, medicul ginecolog de origine cehă Eugene Jonas, a stabilit pe baza unui studiu că există o legătură strânsă între faza lunii în momentul naşterii unei femei şi cea mai fertilă perioadă din lună a acesteia.


Potrivit medicului, dacă o femeie s-a născut în faza de Lună plină, aceasta are cele mai mari şanse de a rămâne însărcinată tot în această fază, de lună plină, fiind cea mai fertilă perioadă a lunii pentru ea.

Iar cele mai fertile perioade din viaţa unei femei sunt cele în care faza lunară în care s-a născut corespunde şi cu ziua ovulaţiei (aproximativ a 12-a zi a ciclului menstrual).


Click aici pentru a afla în ce fază era luna în momentul naşterii tale.


(Traducere: new moon = lună nouă, waxing = primul pătrar, full moon = lună plină, waning = ultimul pătrar).

Iar ca să afli care vor fi fazele lunii în fiecare zi, click aici.


De asemenea, potrivit medicului ceh, sexul copilului poate fi influenţat de zodia în care se află Luna în momentul concepţiei. Dacă se află în semne masculine, copilul va fi băiat, iar dacă se află în semne feminine va fi fată.

Semnele masculine sunt cele de Foc şi Aer:
Berbec, Gemeni, Leu, Balanţă, Săgetător şi Vărsător

Semnele feminine sunt cele de Pământ şi Apă:

Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn şi Peşti.     
   
   

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
22 Ianuarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 3 Iul 2015, 01:49
    fertilitate

    in ce luna pot sa ramin insarcinata daca eu sunt zodia gemeni ear sotul fecioara

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod