Amazon vinde un iglu de grădină: Este refugiul ideal în zilele de vară

Realizat din materiale reciclabile și cu un design transparent, acest iglu vândut de Amazon e locul perfect în care să te retragi.
Unora le place să-și petreacă timpul liber departe de lume, în sălbăticie, alții sunt mai comozi și nu vor să se lipsească de confortul de acasă, preferând să se bucure în tihnă de liniștea din grădină. Și dacă ai un colțișor în curte în care te poți retrage ca să te relaxezi, există și soluția pentru un refugiu perfect - un iglu vândut de Amazon.

Garden Igloo este exact ce își poate dori oricine are o grădină: este o construcție sferică, cu o structură în formă sferică, realizată din materiale reciclate, rezistente la vânt și la ploi, și care îți permite să stai la adăpost, dar și să te bucuri de natura din jurul tău.
De exemplu, poți admira plantele și florile, dar poți vedea și cerul, ziua și noaptea, un spectacol splendid de care te poți bucura oricând.

Montajul este simplu, iar acoperiștul transparent poate rămâne intact cel puțin doi ani dacă este corect întreținut, fiind conceput să reziste la temperaturi cuprinse între 60 și -15 grade Celsius, relatează Bored Panda. Pentru cei care nu vor să lase razele puternice ale soarelui să pătrundă înăuntru există și o versiune cu o husă din pânză care păstrează umbra montată pe cadrul metalic, în locul panourilor transparente.

Igluul are o suprafață de 10 metri pătrați la bază și o înălțime de 2,18 metri, așa că înăuntru încap și prietenii.
Construcția în formă de dom este realizată în Germania, iar Amazon o vinde cu 1.199 dolari.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod