pisica

Supermotanul Theo: I-a salvat viaţa stăpânei, iar ea a aflat a doua zi prin ce pericol trecuse

Un motan pare să aibă puteri supranaturale: animalul i-a salvat viaţa unei femei, ţinând-o trează toată noaptea, fără ca ea să ştie că era în pericol.

Pisicile au şapte vieţi şi şase simţuri, dar modul în care a acţionat motanul Theo este absolut incredibil, mai ales că s-a dovedit foarte eficient şi a făcut diferenţa între viaţă şi moarte pentru stăpâna lui.

Englezoaica Charlotte Dixon, în vârstă de 39 de ani, era puţin nedumerită că motanul n-o lăsa să doarmă într-o seară. Avusese o zi grea, în care nu se simţise bine, şi tot ce-şi dorea era să se odihnească, numai că Theo parcă o luase razna. Acesta i-a sărit direct în cap şi a început să-i maseze faţa cu lăbuţele, fără s-o lase să doarmă.

A doua zi, Charlotte s-a simţit şi mai rău, aşa că a decis să meargă la spital, iar medicii i-au depistat un cheag de sânge periculos la unul dintre genunchi.

Doctorii i-au spus că dacă ar fi dormit în noaptea precendentă, cheagul ar fi migrat şi i-ar fi fost fatal.

Charlotte, care trăieşte cu soţul ei, Stuart, în vârstă de 39 de ani, în Redditch, reşedinţa comitatului englez Worcestershire, a fost uimită de această descoperire: "Eram în cea mai bună formă din viaţa mea când s-a întâmplat - mă antrenam mult şi eram foarte pregătită şi sănătoasă. Abia mă văzusem cu soţul meu, Stuart, şi am început să mă simt puţin rău, dar am pus-o pe seama oboselii.
Apoi am urcat scările ca să dorm şi n-am reuşit să aţipesc timp de o oră când am început să mă simt foarte, foarte rău şi am coborât. Tremuram"
, a povestit ea.

"Mi-am zis că ar trebui să chem ambulanţa, dar am zis că mai bine văd cum mă mai simt. Theo a început apoi să mă ţină trează, să se aşeze pe faţa mea şi pe cap, masându-mi faţa cu lăbuţele pentru a mă ţine trează. Făcea orice pentru a mă împiedica să adorm, era într-o vervă continuă", a continuat femeia.

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod