Un hoț neobișnuit: A jefuit o femeie la bancomat, dar i-a dat banii înapoi când a văzut ce sold avea - VIDEO

Decât să trăiești cu conștiința încărcată, mai bine te lipsești de banii nemeritați - la asta s-a gândit și hoțul care a jefuit o femeie la un bancomat.

Incidentul s-a petrecut în orașul Heyuan, din sudul Chinei. Camerele de supraveghere au surprins un bărbat care a jefuit o femeie în timp ce aceasta încerca să scoată bani de la un ATM. Surprinzător, imediat după comiterea faptei, el i-a cerut scuze victimei.

Imaginile difuzate de China Global Television Network (CGTN) îl arată pe hoțul înarmat cu un cuțit care o amenință pe femeie. După un scurt schimb de cuvinte care o paralizează de frică pe victima sa, atacatorul îi ia toți banii pe care aceasta îi avea, 2.500 de yuani, aproximativ 372 dolari, relatează Bored Panda.



Nemulțumit cu prada obținută, hoțul îi cere femeii să-i arate soldul, iar aceasta, îngrozită de cuțitul pe care el îl îndreaptă spre ea, se supune. Se uită amândoi la ecranul bancomatului și când ea îi arată soldul, hoțul se răzgândește ca prin minune: soldul era zero, iar asta pare că l-a înduioșat pe loc. Zâmbind, acesta i-a dat imediat banii înapoi bietei femei și i-a cerut scuze.

Camerele video de supraveghere instalate în afara băncii IBC l-au înregistrat pe atacator în timp ce acesta și-a luat tălpășița fără banii femeii.

Aceasta a rămas blocată, încercând să înțeleagă ce i s-a întâmplat. Faptul că a demonstrat că are conștiință nu l-a ajutat, însă, pe individul care a încercat să o jefuiască - hoțul a fost prins ulterior de polițiști.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod