Singuri acasă: Toaleta de interior pentru câini

O toaletă pentru câinii lăsați singuri în casă îi scapă pe stăpânii acestora de o mare bătaie de cap.
Denumită Inubox, toaleta are un design care le permite câinilor să-și facă nevoile fără să murdărească locul în care se află. Concepută de o echipă din Austin, Texas, prima toaletă de interior pentru câini are un sistem detașabil care colectează dejecțiile - o platformă prinsă cu un sistem de tip balamale care se întinde pe podea.

Inubox detectează când câinele se urcă pe platformă, iar după ce acesta își face nevoile, dispozitivul închide platforma pentru a începe procesul de curățare.
În spatele trapei se află un sistem de curățare care limpezește platforma și o pregătește pentru următoarea dată când câinele vine să o folosească.

Dejecțiile colectate, indiferent că sunt solide sau lichide, sunt procesate și strânse într-un sac închis. Tot ce trebuie să facă cumpărătorul este să-și învețe câinele să urce pe platformă pentru a-și face nevoile.

Toaleta de interior poate fi achiziționată pe platforma Kickstarter cu o reducere de 30% din prețul estimat de 1.200 de dolari (1.050 de euro), relatează agenția de presă Ferrari.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod