Silvia Dumitrescu, despre secretul vedetelor: "Liposucții și pastile de slăbit"

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a dezvăluit cum se mențin în formă colegele ei de generație care arată foarte bine.

Silvia Dumitrescu a vorbit, într-un interviu publicat de ziarul Ring, despre cum a reușit să slăbească, dar a dezvăluit și secretul colegelor ei de generație care susțin mereu că silueta lor se dotorează doar moștenirii genetice, alimentației bio și exercițiilor fizice pe care le practică.

Cântăreața susține că explicația este cu totul alta: "Eu sunt sinceră, spun cum mă menţin. Uitaţi-vă cât de bine arată Luminiţa Anghel (45 de ani) şi Anca Ţurcaşiu (43 de ani)! Nu e doar alimentaţia, că am încercat şi eu, mai există şi liposucţii, şi pastile de slăbit!", a dezvăluit ea pentru ziarul Ring.

Silvia Dumitrescu susţine că nu este nici o ruşine să apelezi la operațiile estetice pentru câteva mici "ajustări": "În câteva săptămâni am pierdut opt kilograme fără să mă înfometez şi mai vreau să slăbesc încă zece.

Multe colege de-ale mele urmează de ani de zile acest tratament, dar nici una nu mi-a dat pontul. După ce le-am spus cât am slăbit eu, mi-au recunoscut că ele aşa se menţin."

Anca Țurcașiu a declarat în mai multe rânduri că se menține făcând mult sport și urmând un regim ovo-lacto-vegetarian pe care îl respectă cu sfinţenie de la 20 de ani, dar și grație optimismului pe care și-l întreține. "Mă străduiesc să am grijă de greutatea pe care o am, să o păstrez de ani de zile... Respect nişte reguli alimentare, fără grăsimi, prăjeli, sosuri, dulciuri, zahăr, sare de bucătărie. Am eliminat foarte multe alimente care nu sunt sănătoase şI pe care ar trebui să le eliminăm din alimentaţia noastră zilnică.
Hrana ar trebui să aducă beneficii trupului. Suntem ceea ce mâncăm!"
, a declarat ea pentru Pro TV Magazin.

Vedeta în vârstă de 43 de ani s-a declarat împotriva operațiilor estetice: "Nu cred că aş face vreodată operaţii estetice. Consider că orice lucru care vine de afară la un corp natural, poate să creeze dezechilibre. Eu sunt singura în măsură să am grijă de corpul meu, de trupul meu şi de faţa mea. Mă simt bine în pielea mea. Cei care recurg la astfel de operaţii sunt nemulţumiţi de cum arată şi îşi doresc îmbunătăţiri", a spus ea pentru ziarul Ring."Înfrumuseţarea asta...

ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc", a declarat vedeta. "Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că «vai, mi-au apărut nişte riduri!». Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit.
Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea"
, a adăugat Anca Ţurcaşiu.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia dumitrescu pe 29 Oct 2013, 13:14
    arata super pentru 54 ani

    Silvia Dumitrescu nu a fost foarte frumoasa nici in tinerete nici acum dar cu siguranta arata de 44 de ani, nu de 54...cred ca pur si simplu are gene bune, grasutza a fost mereu, cu vocea mai slab, dar n-as fi crezut ca are 54 de ani..pe bune..credeam ca s-a gresit in articol..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod