Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani: Asemănarea cu Regele Rock 'n' Roll-ului era frapantă

Benjamin Storm Keough, fiul Lisei Marie Presley şi nepotul legendarului Elvis Presley, a murit la vârsta de 27 de ani, din caza unei răni produsă prin împușcare.
Lisa Marie Presley are inima frântă după moartea fiului ei. Benjamin a fost găsit mort duminică, de autorități, în casa lui din Calabasas, California. "Are inima frântă, neconsolată, şi mai mult decât devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemenele în vârstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. Îl adora pe băiat. Era iubirea vieţii ei", a declarat managerul Lisei Marie Presley, Roger Widynowski, citat de Fox News.

TMZ a scris că tânărul a murit după ce s-a împuşcat. Benjamin era fiul Lisei Marie, singurul copil al lui Elvis Presley, și al muzicianului Danny Keough. Sora lui Benjamin este actriţa Riley Keough, care a jucat în filme ca "The Lodge", "Under the Silver Lake", "Mad Max: Fury Road" şi "American Honey".

Asemănarea stranie cu Elvis


Lisa Marie (51 de ani) a vorbit anterior despre asemănarea lui Benjamin cu Elvis, numind această similaritate drept "stranie": "Seamănă atât de mult cu Elvis.

Toată lumea trăgea de el să facă o poză, pentru că era ceva straniu. Uneori sunt copleșită când mă uit la el", a spus vedeta.

Poliția a anunțat că a intervenit ca urmare a unui apel de urgență, primit duminică, în jurul orei 6:30. Agenții au descoperit victima care avea o rană produsă prin împușcare în partea superioară a torsului, relatează Daily Mail. "Decesul a fost înregistrat la fața locului", au anunțat autoritățile.



Bunica lui Benjamin, Priscilla, în vârstă de 75 de ani, s-a căsătorit cu Elvis Presley în 1967. Cei doi au divorțat după șase ani. Ei au avut un singur copil, pe Lisa Marie, născută în 1968. Elvis a murit după nouă ani, pe 16 august 1977, în urma unui atac de cord., la doar 42 de ani.

Lisa Marie Presley și primul ei soț, Keough, s-au căsătorit pe 3 octombrie 1988 și au divorțat pe 6 mai 1994.

Ei au avut doi copii, pe Benjamin și sora lui, actrița Riley Keough. La 20 de zile de la pronunțarea divorțului, Lisa Marie s-a căsătorit cu Michael Jackson. În 1996 ea a cerut divorțul.

Lisa Marie a fost apoi căsătorită cu actorul Nicolas Cage, în 2002, dar mariajul lor a durat doar 108 zile. Lisa s-a căsătorit și cu chitaristul Michael Lockwood, în 2006, cu care a avut gemenele, Finley și Harper. Lisa și Lockwood au divorţat în 2016.

Benjamin, un băiat discret


Benjamin prefera să fie discret şi nu avea conturi publice pe reţelele de socializare. În adolescență el ar fi semnat un contract de 5,5 milioane de dolari cu Universal Music, dar nu a fost lansat nimic în cadrul acestui acord. "Muzica nu va semăna cu cea a lui Elvis, nu va fi deloc ca a lui", spunea el atunci într-un interviu.

Peter LoFrumento, vicepreședintele Universal Music Group, a negat mai târziu, această informație: "Povestea e complet neadevărată", a declarat el pentru People.

În 2015, Benjamin a postat pe Instagram o imagine a unui costum de scenă care i-a aparținut lui Elvis: "Am cumpărat azi o piesă a bunicului de la un colecționar.

A purtat-o în 1974. Mă simt mai aproape de el acum", a scris tânărul.



Conform Daily Mail, Lisa Marie și Benjamin erau atât de apropiați, încât în 2009 și-au făcut tatuaje-pereche. În 2012, ea a compus piesa "Storm And Grace" despre fiul ei.

În iunie anul trecut, Lisa Marie a publicat o fotografie cu toți copiii ei, scriind: "Mama leoaică și puii ei".

Citește și: Ce s-a ales de moştenirea lui Elvis: Lisa Marie Presley mai are doar 14.000 de dolari

Lisa Marie Presley a scris în iunie anul trecut despre dependența sa de opioide și calmante, într-un eseu publicat în cartea "The United States of Opioids: A Prescription for Liberating a Nation in Pain", scrisă de Harry Nelson. Ea a atras atenția asupra pericolul prescrierii medicamentelor și a explicat cât de ușor a început dependența ei după ce i s-au prescris calmantele după nașterea gemenelor sale, în 2008.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod