Meghan Markle, despre suferința unei sarcini pierdute: „Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea“

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat de ziarul New York Times că a pierdut o sarcină în luna iulie.

În articolul publicat de cotidianul american New York Times, soția Prințului Harry evocă "o suferinţă aproape insuportabilă". "Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020", scrie ea.

Meghan Markle povestește că într-o dimineață a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că tocmai îl pierdea pe cel de-al doilea copil al ei.



După câteva ore, de pe un pat de spital, l-a văzut pe soţul ei "cu inima zdrobită, încercând să ţină bucăţile spulberate ale speranței mele". "Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu", scrie Meghan Markle, dezvăluind că Harry o ţinea de mână şi plângea.

"Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc", a adăugat ea.



Familia regală a aflat despre acest episod trist din viața cuplului, dar nu se știe dacă a fost informată despre articolul din New York Times.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, interpelat de Daily Mail, a refuzat să comenteze pe această temă.

"Membrii familiei regale au fost foarte aproape de ei. Știau ce se întâmplase. Harry a ținut constant legătura cu ei de-a lungul verii și ei au știut prin ce treceau. Din câte am înțeles, au fost susținuți de familia regală după acest episod", a declarat pentru BBC Katie Nicholl, editor al Vanity Fair Royal.

Citește și: Melania Trump, ultimul Crăciun la Casa Albă.
Prima Doamnă a Americii a primit bradul, dar n-are chef de decorațiuni

Ducesa în vârstă de 39 de ani a împărtăşit experienţa pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe ceilalți "Sunteţi bine?" în vacanţa de Ziua Recunoştinţei din Statele Unite.

Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinţi pe 6 mai 2019. De la începutul acestui an, cei doi trăiesc cu fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor, în California.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod