Mărturisirea șocantă a Nicoletei Luciu

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2013
Vedeta a dezvăluit la Acasă TV că a făcut eforturi supraomeneşti pentru a duce la bun sfârşit sarcina multiplă, atunci când a născut tripleți.

Nicoleta Luciu trecuse deja prin două avorturi, astfel că a trebuit să-şi ia măsuri de precauţie pentru a-şi proteja tripleţii.

Deși este o fire activă, ea a petrecut marea majoritate a timpului stând în pat. Doctorii i-au impus să nu facă nici cel mai mic efort, astfel că vedeta a renunţat la toate proiectele sale pentru copiii ei.

"Am stat toată perioada la pat. Simţeam că înnebunesc. Sunt o fire activă. În luna a 9-a de sarcină am vrut să mă arunc de la etaj. Am făcut Zona Zoster. Durerile au fost infernale, dar faci orice pentru copiii tăi", a dezvăluit Nicoleta Luciu la Acasă TV.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • M. pe 1 Feb 2013, 14:15
  valoarea femeii - ca sotie, ca mama si ca fiinta umana

  Nimic deloc. Afirmatia "nu am timp pentru a ma ingriji - corpul, sufletul si mintea - nu exista :)

  0
  0

 • simika pe 30 Ian 2013, 11:22
  s-a transformat...

  ca au fost copiii, ca a fost boala, ca a fost sotul...toate acestea se vede ca au afectat-o, a slabit foarte mult si s-a tras ingrozitor la fata! Oasele ii ies in afara la gat. Nu stiu e ciudatica, a aratat mult mai bine dupa prima nastere, acum zici ca sufera, Doamne fereste, de vreo boala. Eu zic sa faca ceva pentru a-si reveni, chiar daca asta implica inclusiv vizite la psiholog. Ce e rau in asta?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod