Dustin Diamond, simpaticul Screech din serialul „Salvați de clopoțel“, are cancer în stadiul patru

Dustin Diamond, care l-a interpretat pe Screech în serialul „Salvați de clopoțel“ a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat.

Actorul în vârstă de 44 de ani a fost spitalizat săptămâna trecută în Florida după ce a acuzat dureri în tot corpul. Managerul său a confirmat joi pe Facebook diagnosticul: "În acest moment putem confirma că Dustin are cancer. Dustin vă va da mai multe informații când vor fi disponobile și va avea un plan", a scris acesta.

Conform tabloidului online american TMZ, Diamond este în continuare internat în spital și a început deja prima etapă de chimioterapie, după ce i s-au făcut numeroase analize.

"E ceva grav, dar nu știm cât de grav e.

Face analize. Nu s-a simțit bine. E la un spital din Florida. Sperăm să se refacă repede", a declarat un reprezentat al actorului în emisiunea de televiziune "Today show".

Diagnosticul primit de Diamond arată că boala s-a răspândit în corp.



Dan Block, un prieten apropiat al actorului, a declarat pentru The Sun că acesta avea o umflătură mare pe gât de mai mult timp, însă a amânat vizita la doctor, temându-se că cineva l-ar putea fotografia și va distribui imaginea pe internet.

Mama lui Diamond a murit de cancer de sân, astfel că medicii i-au făcut actorului o biopsie pentru a determina tipul de cancer de care suferă.

Dustin Diamon a jucat rolul lui Samuel "Screech" Powers în serialul "Good Morning, Miss Bliss", produs în 1988 de Disney Channel și care a devenit ulterior popularul "Saved By The Bell" ("Salvați de clopoțel").

El l-a interpretat în continuare pe Screech și în "Salvați de clopoțel", serialul realizat de NBC din 1989 până în 1993.

Citește și: Julia Louis-Dreyfus, la 60 de ani. Cum arată vedeta din „Seinfeld“ după ce a învins cancerul


Actorul californian a jucat și în continuările "Saved By The Bell: Hawaiian Style" (1992) și "aved By The Bell: The College Years" (1993), apoi în spin-offul "Saved By The Bell: The New Class", difuzat din 1994 până în 2000.

Totuși, reboot-ul de anul trecut al serialului nu l-a inclus în distribuție pe Dutin, deși foștii lui colegi, precum Mario Lopez, au revenit pe ecran, notează Daily Mail.

De-a lungul anilor, Diamond a fost implicat în diverse controverse, inclusiv în scandalul stârnit de un sex tape, "Screeched: Saved By The Smell", pe care el l-a regizat.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod