Dosarul de proxenetism: Cine sunt cele 6 starlete reţinute de procurori


Diana Gureșoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu se numără printre cele şase femei reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au audiat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV.

Alături de ele au mai fost reţinute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoras, potrivit unor surse din judiciare citate de Mediafax.

Cele şase tinere sunt cunoscute ca "vedete" TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă.

Diana Gureșoaie (foto) a venit în Bucureşti în urmă cu câţiva ani pe când era iubita fotbalistului Cristi Tănase. Despre Lavinia Despina presă tabloidă scrie că nu este văzută prea des în cluburile de noapte din Capitală, pentru că venea doar la petreceri exclusiviste.
Fotomodelul Ramona Popescu şi-a făcut intrarea în showbiz ca iubită a creatorului de modă Florin Dobre, iar Diana Nicoras s-a lăudat recent că are o garderoba impresionantă, unde doar genţile se ridică la suma de 250.000 de euro, notează site-ul ziare.com.

Cele şase vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius_grasu_14 pe 10 Feb 2015, 10:34
    STARLETE?????????

    Haideti sa fim seriosi, va credeam profesionisti, cum puteti sa le numiti pe aceste fete usoare intelectual si moral starlete? Vai de noi, daca nu ne cunoastem valorile.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod