Cum arată cimitirul auto din Dubai: Mii de mașini de lux zac în deșert - VIDEO

Cele mai scumpe mașini de lux stau aliniate, pline de praf, în deșertul de la marginea Dubaiului, după ce posesorii lor n-au mai plătit ratele la leasing.

Bolizi sport și automobile clasice de lux zac cuminți, acoperite de praf, aliniate în deșertul de la periferia Dubaiului, făcând din acest loc cel mai scump cimitir de mașini din Golf. Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Range Rover și Lamborghini sunt câteva dintre mărcile aflate în parcul auto din Sharjah, situat nu departe de centrul Dubaiului, relatează Daily Mail.

Cei mai mulți dintre deținătorii acestor mașini erau expați care au plecat din Emirate de câțiva ani și n-au mai plătit ratele la leasing.



Căldura și nisipul care pătrunde oriunde au afectat aspectul automobilelor scumpe. Unele au ajuns într-o stare deplorabilă, dar câteva dintre acestea încă mai pot reprezenta o atracție pentru cumpărătorii interesați de chilipiruri. Cei mai mulți clienți vin însă aici din toată lumea ca să cumpere piese pentru modele de lux la prețuri imbatabile.

După criza financiară din 2012, mulți britanici au părăsit Dubaiul, întrucât veniturile lor nu le mai permiteau să-și mențină stilul de viață luxos.
Aceștia nu și-au mai permis să plătească ratele la leasing sau credite, iar în această țară datoriile neplătite sunt penalizate dur de legea islamică Sharia, așa că au abandonat mașinile la aeroport, când au părăsit Dubaiul.

Mohsin Latif, în vârstă de 25 de ani, cel care a postat o înregistrare video uimitoare pe YouTube, crede că acest cimitir de mașini este cel mai mare din Emiratele Arabe Unite. "Supermașini, mașini de lux, mașini vintage, mașini clasice, poți găsi de toate aici.

N-am idee cât de vechi sunt, dar astea sunt unele dintre cele mai scumpe mașini. Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, BMW, Audi, Mustang, orice mașină vrei, îți iei din acest parc", a spus el. "Cred că este cel mai mare cimitir de mașini din Emiratele Arabe Unite fiindcă n-am văzut unul mai mare ca ăsta. Oamenii vin aici din diferite țări ca să cumpere piese la jumătate de preț", a adăugat el.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod