Christina Aguilera, decisă să slăbească

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2013
Deși a declarat în repetate rânduri că nu o deranjează faptul că a luat în greutate şi nici criticile formulate la adresa ei privind ţinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus, cântăreața a decis să aibă mai multă grijă de silueta sa.

Christina Aguilera a apărut cu o siluetă mai zveltă în ultimul ei videoclip - Feel The Moment - în care cântă alături de Pitbull.

Miercuri, cu ocazia unui eveniment legat de sezonul 4 al emisiunii "The Voice", ea a apărut cu o rochie neagră, scurtă, silueta fiind pusă în evidență de o curea.


În 2012, cântăreaţa Christina Aguilera a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate şi a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album, notează agenția Mediafax.Christina Aguilera a împlinit, în decembrie, 32 de ani. Ea are un băieţel, Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relaţie cu muzicianul Matthew Rutler.
Foto: Hepta
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod