Christina Aguilera, decisă să slăbească

de Daniel Dumitrescu, 21 Martie 2013

Deși a declarat în repetate rânduri că nu o deranjează faptul că a luat în greutate şi nici criticile formulate la adresa ei privind ţinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus, cântăreața a decis să aibă mai multă grijă de silueta sa.

Christina Aguilera a apărut cu o siluetă mai zveltă în ultimul ei videoclip - Feel The Moment - în care cântă alături de Pitbull.

Miercuri, cu ocazia unui eveniment legat de sezonul 4 al emisiunii "The Voice", ea a apărut cu o rochie neagră, scurtă, silueta fiind pusă în evidență de o curea.


În 2012, cântăreaţa Christina Aguilera a părut hotărată să fie subiectul controverselor. Ea a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate şi a apărut chiar nud pentru coperta ultimului ei album, notează agenția Mediafax.Christina Aguilera a împlinit, în decembrie, 32 de ani. Ea are un băieţel, Max, care a împlinit cinci ani în ianuarie, din căsnicia cu producătorul muzical Jordan Bratman. În prezent, vedeta are o relaţie cu muzicianul Matthew Rutler.
Foto: Hepta
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod