Cel mai drăguț bărbat: De Valentine's Day, le oferă trandafiri văduvelor și soțiilor soldaților

Pentru multe femei singure, Valentine's Day e o sărbătoare dureroasă, în care resimt și mai mult solitudinea. De aceea, în fiecare an, un bărbat își petrece Ziua Îndrăgostiților oferindu-le trandafiri văduvelor și soțiilor soldaților aflați la distanță.

Valentine's Day e un chin pentru multe femei singure. Când cuplurile de îndrăgostiți sărbătorsc cu flori, bomboane de ciocolată și ursuleți de pluș și se distrează, femeile singure reimt și mai mult lipsa unui partener. Iar aici intră în scenă Seth Stewart.

Seth are 29 de ani și e din Spokane, Washington, iar de opt ani el oferă, pe 14 februarie, trandafiri văduvelor și soțiilor soldaților, pentru ca acestea să se simtă fericite de Valentine's Day.

După ce gestul său de generozitate a devenit cunoscut, tot mai mulți membri ai comunității au început să-l imite, iar ceea ce a început ca un act anonim de binefacere s-a transformat într-o tradiție anuală, relatează CNN.

Stewart a pus la punct un serviciu de livrări dedicat trimiterii de trandafiri de Ziua Îndrăgostiților.

Oamenii transmit comenzile pentru trandafiri oferiți gratuit pe pagina de Facebook Rose Rush, iar Stewart promite că fiecare persoană care face o comandă primește o floare.

Beneficiarele sunt de obicei femeile singure și văduvele, dar unii membrii comunității cer ca trandafirii să fie trimiși femeilor care se confruntă cu diverse probleme.



Serviciul online Rose Rush este solicitat și de militarii aflați departe de casă - aceștia se asigură, astfel, că iubitele și soțiile lor primesc un trandafir de Valentine's Day, chiar dacă nu-l pot oferi ei înșiși.

Mulți expeditori includ și un mesaj prin care explică de ce trimit florile, iar Stewart spune că știe multe cazuri impresionante.

"Sunt câteva povești emoționante. Oricât de rău te simți, mereu e cineva care se gândește la tine", a spus el pentru CNN. "În fiecare an în care facem asta, există o femeie sau două care izbucnește în hohote de plâns penru că înseamnă foarte mult pentru ele", a adăugat el.

În acest an, Rose Rush a livrat peste 600 de trandafiri femeilor din comunitate și din zonele învecinate. "Le mulțumesc tuturor celor care au participat, care au ajutat la livrare și au făcut nominalizări", a transmis autorul acestei inițiative.



Chiar dacă a depășit 600 de trandafiri oferiți gratuit femeilor singure, Stewart păstrează o listă personală de persoane cărora le trimite flori în fiecare an.

Primele lui patru cliente sunt întotdeauna aceleași, indiferent câte comenzi are de onorat: mama lui și cele trei surori.

Rose Rush este un serviciu creat prin contribuții voluntare, iar donațiile pot fi făcute GoFundMe. Anul viitor, Rose Rush va implementa un nou sistem de livrare, pentru a face sistemuk mai eficient și a grăbi expedierile.

Obictivul pentru viitor este extinderea serviciului în afara zonei Spokane. Mesajele primite pe Facebook demonstrează interesul crescând pentru această platformă, astfel că Stewart se gândește serios la o extindere.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod