femeie

Secretul longevităţii unei femei în vârstă de 109 ani: „Feriţi-vă de bărbaţi!“

Cea mai în vârstă femeie din Scoţia a dezvăluit care este secretul longevităţii sale. Sfatul ei este amuzant, dar şi greu de urmat.

La cei 109 ani ai săi, Jessie Gallan a devenit oficial cea mai bătrână femeie din Scoţia. O vârstă venerabilă la care mulţi putem doar să visăm, dar la care ea şi-a păstrat nu doar luciditatea, ci şi spiritul vivace şi umorul.

Jessie a dezvăluit într-un interviu care este secretul pentru a te bucura de o viaţă lungă, iar sfatul său amuzant a făcut înconjurul lumii. Bătrâna le recomandă tuturor femeilor să mănânce în fiecare zi terci de cereale la micul dejun, să facă mişcare, dar cel mai important, să evite bărbaţii.

Mai exact, ea spune că secretul vieţii sale lungi stă în faptul că a stat cât mai departe de bărbaţi. "Aduc mai multe necazuri decât lucruri bune", a explicat ea, spre amuzamentul multora.

E drept că bărbaţii aduc necazuri, dar cine poate trăi fără ei? -  iată o întrebare legitimă. Dar Jessie chiar a fost toată viaţa o femeie independentă. A muncit din greu încă din adolescenţă - prima ei slujbă a fost să mulgă vacile, relatează publicaţia Curious Mind Magazine. Nevoită să plece de acasă de la 13 ani, când încă era un copil, ea şi-a câştigat singură traiul şi n-a depins niciodată de nimeni, lucru care a determinat-o să rămână tot timpul activă şi să nu se lase pe tânjeală.


Nu s-a căsătorit niciodată, dar asta nu a tras-o înapoi în viaţă. Orice problemă i-a ieşit în cale, de la cea mai banală până la cea mai complicată, a provocat-o să găsească de una singură o soluţie. "Am muncit din greu, rareori am avut o vacanţă", a mai spus ea, confirmând că pe lângă terci şi "fuga" de bărbaţi, munca fizică, susţinută, este un alt factor care favorizează longevitatea.

Din păcate, Jessie Gallan a încetat din viaţă la puţin timp după ce a acordat interviul, însă cuvintele sale continuă să producă emoţie şi zâmbete.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod