Povestea din tigaie: Aceste idei de mic dejun îți fac ziua mai frumoasă

Unora le plac fierte sau ochiuri, alții le preferă omletă, dar acest artist face opere de artă din ouă. Micul dejun pe care îl propune el e un adevărat spectacol

Michele Baldini are o mulțime de idei și s-a făcut repede remarcat pe Instagram, unde își prezintă colecția The Eggs-hibit, compusă din desene ingenioase, create numai din ouă.

Artistul mexican se inspiră din natură, din cultura pop, din filme și din desene animate, ba chiar și din politică, pentru a realiza tot felul de imagini surprinzătoare, folosind doar gălbenușul și albușul. Creaţiile efemere sunt irezistibile şi le înfrumuseţează dimineţile celor care îl urmăresc.

Bored Panda a publicat cele mai noi creații ale artistului, iar operele lui fac din micul dejun o atracție irezistibilă, dar de care ți-e milă să te atingi, fiindcă îți vine să le pui la păstrare, nu să le mănânci! Iată de ce!

 

Foto: Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod