Pete artistice: Ce poate ieși dintr-o ceașcă de cafea vărsată

O ceașcă de cafea este binevenită atunci când ai ceva de lucru. Dar pentru o fire foarte creativă, irezistibilele băuturi pot inspira o mulțime de idei și fără să fie consumate.
Ce poți să faci cu un desert și cu o ceașcă de cafea sau de ceai? Doar să le "ataci" cât mai repede, nu-i așa? Nu este cazul pentru Bernulia, o artistă care postează pe Instagram lucrări ce includ numai produse comestibile.

Giulia Bernardelli pe numele ei real este o tânără italiancă pasionată de food art - ea își concepe lucrările folosind doar produse alimentare, precum cafea, produse pentru micul dejun și înghețată. Cele mai multe dintre creațiile sale sunt făcute doar din cafea vărsată din ceașcă - așa cum ai scăpa-o într- clipă de neatenție.


Nimănui nu-i place să descopere o pată de cafea pe haine sau pe mobilier, dar Giulia a făcut o pasiune din a folosi această băutură în lucrări de artă. Inspirându-se din natură, tânăra nu-și plănuiește niciodată lucrările dinainte; ea folosește doar espresso pe care îl varsă la nimereală, apoi transformă petele, dându-le diverse forme, în desene superbe, în funcție de inspirația sa. În plus, Giulia nu folosește instrumentele clasice pentru desen sau pictură. "Am decis să înlocuiesc pensula cu ceea ce ne oferă natura, precum frunzele, cojile de fructe sau mâncarea", a explicat ea.

Bored Panda a publicat câteva dintre desenele făcute din petele de cafea vărsată care te vor convinge că o ceașcă de cafea vărsată nu este întotdeauna o cafea pierdută.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod