Ultima atracție din Las Vegas: Nuntă în capela pentru Instagram

O capelă din Las Vegas promite oficierea cununiilor civile într-un decor unic, inspirat din benzile desenate, care face impresie pe Instagram.
Renumit pentru căsătoriile atipice care sunt oficializate pe loc, Las Vegas are acum o nouă atracție pentru cei dornici să-și înceapă viața în doi într-un mod special. Cu decoruri minimaliste în tonuri alb-negru, decupate parcă din benzile desenate, capela intitulată sugestiv "Până când moartea ne va despărți" le promite celor care se căsătoresc o experiență deosebită și fotografii care vor atrage atenția pe rețelele de socializare, îndeosebi pe Instagram.

Mobilierul și toate celelalte elemente de decor din interior sunt pictate în dungi alb-negru, iar singurele "pete de culoare" sunt mirii, cel care oficiază căsătoria și puținii invitați, așa cum se practică în Las Vegas.

Capela Til Death Do Us Part are o suprafață de 74 de metri pătrați și pe pereți sunt desenate ferestre imaginare cu raze de lumină reflectându-se înăuntru, spoturi circulare și perdele, relatează agenția de presă Ferrari.


Design-ul capelei îi aparține artistului vizual guatemalezo-american Joshua Vides. Inspirat de o capelă emblematică din Las Vegas, A Little White Wedding Chapel, el a creat această facilitate pentru Palms Casino Resort.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod