Și-a dat demisia ca să-și urmeze visul de a călători prin lume: 30 de imagini care dovedesc că a meritat

Pasionată de fotografie și de călătorii, o tânără a renunțat la slujba cu program fix pentru a se dedica pasiunii sale. Nu regretă nicio secundă această alegere, iar imaginile demonstrează că a luat cea mai bună decizie.
Michelle von Kalben a visat dintotdeauna să facă ceea ce îi place, dar avea nevoie de un venit care să-i permită să se ocupe de pasiunea sa, fotografia și arta digitală. Tânăra în vârstă de 23 de ani din Germania a luat decizia curajoasă de a renunța la jobul ei cu program fix pentru a folosi rețelele de socializare ca antreprenoare. Și-a făcut un blog pe care a început să-și publice fotografiile și lucrările artistice digitale și a ajuns la o audiență de peste 30.000 de admiratori.

A fost cea mai bună decizie pe care o putea lua - îmbinând utilul cu plăcutul, ea a început să-și valorifice financiar munca și să călătorească.
"Cred că fiecare dintre voi poate face la fel cu un mod de gândire potrivit, cu aptitudini și, desigur, cu pasiune. Mi-am făcut o misiune din a vă învăța și pe voi asta", scrie tânăra pe site-ul ei.

Bored Panda a publicat 30 dintre imaginile realizate de Michelle von Kalben. Aceste cadre superbe sunt dovada că un vis poate deveni realitate.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod