Oul surpriză: Delicatesa cumpărată într-un restaurant s-a transformat într-o rățușcă simpatică - FOTO

Delicatesa pe care o femeie a comandat-o într-un restaurant s-a transformat în cel mai bun prieten: o rățușcă simpatică a ieșit din oul pe care ea l-a cumpărat.
Nu-i deloc ușor să-ți găsești animalul de companie ideal. Trebuie să ții cont că va trebui să-i asiguri cele mai bune condiții, să-i dedici timp pentru a-l îngriji și pentru a te juca cu el, să-i suporți personalitatea care uneori se poate dovedi rebelă și, desigur, să-l iubești în fiecare zi. Iar această sarcină se poate dovedi foarte dificilă pentru cei care locuiesc în orașe. Și totuși, o femeie din Malaezia a decis să-și asume riscul.

Acum doi ani, Erica Lim (39 de ani), din Kuala Lumpur, a decis să-și surprindă prietenii și familia.
Totul a început când Lim a cumpărat un ou de rață într-un restaurant din Puchong. Un balut este un ou fertilizat, de gâscă, rață sau găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă. Aceste ouă sunt considerate delicatese în Asia, în special în Filipine, China, Cambogia și Vietnam.

Lim a cumpărat oul și l-a dus acasă. Mânată de curiozitate, a improvizat o clocitoare dintr-o cutie din celuloză și câteva becuri, și a pus oul înăuntru. Spre surpriza ei, după două săptămâni, o rățușcă drăgălașă a spart coaja, iar Lim a devenit "mama" ei, relatează Bored Panda.


Femeia s-a îndrăgostit imediat de făptura plăpândă care a ieșit din ou, iar experimentul ei s-a transformat într-o prietenie trainică. La început a numit-o Daisy, dar acum a început să-i spună Bibit.

Deloc surprinzător, rățușca este foarte atrasă de apă și de multe ori dă fuga în baie ca să se bălăcească în cada plină cu apă. Iar dacă stă liniștită și nu scoate niciun zgomot, înseamnă că se pregătește să facă o năzbâtie - de multe ori, Lim a găsit-o stricând câte ceva prin baie.

Dar momentele în care Bibit se gângurește duioasă lângă ea, când stăpâna stă întinsă în pat și citește o carte sau se uită la un film pe Netflix, sunt neprețuite și merită toate boacănele de care micuța sa prietenă e în stare.

De fapt, lui Bibit îi place să se uite la filme. Când era mică, Lim a mers cu ea într-o sală de cinema, iar rățușca a stat cuminte și n-a deranjat pe nimeni - pare născută pentru a vedea filme!

"Rățuștele sunt companioni minunați.
Bibit a mea e fermecătoare și atentă. Sper ca tot mai mulți oameni să înțeleagă cât de mult te distrezi când ai o rață ca animal de companie"
, a spus Erica Lim.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod