Mereu acasă: Garsoniera primitoare amenajată într-un autobuz

Le-a luat doi ani de trudă, dar acum sunt mereu acasă, oriunde s-ar afla. Un cuplu a transformat un autobuz într-un cămin șic.

De câțiva ani, în America a luat naștere o mișcare a căsuțelor. Oamenii, în special tinerii, sunt din ce în ce mai atrași de ideea construirii unor cămine mici și cochete, în care să se simtă împliniți fără să investească o avere și o viață întreagă. Tot ce-ți trebuie pentru a fi fericit e un petic de pământ și o căsuță în care să te simți bine.

Uneori, n-ai nevoie nici de palma aia de pământ. Poți să faci o căsuță sau un fel de garsonieră pe roți. În acest curent se înscrie și proiectul Birdie Venture.

A fost ideea unui cuplu să transforme un autobuz școlar de epocă într-o căsuță simplă și surprinzător de cochetă.

Cei doi s-au apucat de treabă în 2016, iar tot procesul a durat cam doi ani, de la stadiul de machetă până la schițe, proiect și faza de construcție. Cu multă sudoare, răbdare, lacrimi de frustrare și uneori puțin sânge (când ciocanul nu nimerea cuiul din prima), dar și după multe schimbări de plan, ajutați și de câțiva oameni pricepuți, au reușit.

Autobuzul seamănă mai mult cu o garsonieră mobilă: mașina a fost restaurată în exterior, iar interiorul a fost complet modificat.

Plafonul a fost înălțat, iar pe pereții laterali au fost montate două ferestre pentru ca interiorul să primească mai multă lumină naturală.

Înăuntru există toate dotările necesare: bucătărie, canapea, dulap, masă și aparat de cafea, baie, garderobă și un pat rabatabil cu sertar sub el. Proprietarii sunt mândri de realizarea lor și se bucură de independența pe care le-o oferă mobilitatea - oriunde s-ar duce, pe oriunde ar trece, sunt mereu acasă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod