Frăția părului roșu: 3 roșcate și vulpea Alice, povestea în imagini a unei prietenii speciale

Alexandra compune de 5 ani povești despre vulpi. Și o face în cel mai expresiv mod cu putință, cu ajutorul unei camere foto care surprinde imagini de vis.

Născută în Tashkent, Uzbekistan, Alexandra Boșkareva trăiește acum în Sankt Petersburg, Rusia. Fotografiile ei au fost publicate de titluri importante din toată lumea, precum Practical Photography Magazine, Huffington Post, Bored Panda și My Modern Met. Lucrările sale au fost folosite și în campanii publicitare, ilustrație de carte și colecții de cărți de vizite din Rusia și China. Are la activ mai multe expoziții în Moscova, Kazan, Sankt Petersburg, Toronto și Dubai.

Boșkareva a pătruns în lumea fotografiei în 2012, după ce a născut și a descoperit că are mai multă energie decât înainte de a deveni mamă.

Primele modele i-au fost membrii familiei și prietenele, iar cu timpul a dezvoltat un stil unic care combină frumusețea naturală a oamenilor cu elementele naturale splendide.

De obicei folosește lentile manuale Helios 77m-4 și lucrează în aer liber, în locuri în care natura încadrează perfect frumusețea modelelor sale.



Fotografa adoră să lucreze cu modele roșcate. "Îmi place să lucrez cu roșcate și pistruiate", a explicat ea pentru Bored Panda. De cinci ani, ea realizează ședințe foto având ca temă centrală roșcatele, pentru a le sublinia frumusețea și aspectul unic.



După două pictoriale de sezon, intitulate "Autum" ("Toamna") și "Winter" ("Iarna"), la care a colaborat cu două modele, Polina și Olina, și cu o vulpe antrenată, botezată Alice, Alexandra și-a continuat proiectul. În cel mai nou pictorial, prezentat pe site-ul artistei, pe Facebook, Instagram și YouTube, autoarea surprinde frumusețea celor trei modele, Olga, Polina și Daria, care se joacă cu "vedeta" proiectului, vulpea Alice. Cadrele par desprinse dintr-un vis sau dintr-un film fantasy și reprezintă cea mai bună pledoarie pentru frumusețea fascinantă a roșcatelor.

Citește și: Cele mai frumoase roșcate.
60 de imagini care dovedesc că vulpile sunt animale minunate

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod