Fragmente din lume: Cele mai frumoase imagini din concursul foto Sony National & Regional

În fiecare an, cele mai bune fotografii din lume sunt premiate în concursul Sony National & Regional. Iată alegerile juriului de la ultima ediție!
Înființată în 2007, World Photography Organisation are ca obiectiv îmbunătățirea colaborării între fotografii din toată lumea. În fiecare an, organizația oferă o platformă pentru Sony, care premiază lucrările fotografilor din peste 50 de țări în cadrul concursului Sony National & Regional.

Până acum, programul a răsplătit munca a peste 500 de fotografi, iar numărul acestora e în creștere, după nouă ani de la prima ediție. Concursul premiază cea mai bună imagine din fiecară țară înscrisă în program.
Câștigătorii primesc echipament foto digital Sony, iar lucrările lor sunt expuse la nivel internațional de Organizația Mondială a Fotografiei.

Bored Panda a publicat cele mai bune imagini din fiecare țară care a participat la ultima ediție a concursului foto Sony National & Regional. Iată 20 dintre acestea!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod