Doi ani în lumea veverițelor: Imaginile surprinse de un fotograf în pădurile din Finlanda

Prima fotografie a făcut-o acum trei ani și de atunci nu s-a mai oprit. Ultimii doi ani i-a petrecut rătăcind prin pădurile Finlandei pentru a surprinde cele mai jucăușe viețuitoare: neastâmpăratele veverițe.
Ian Granström, în vârstă de 30 de ani, este pasionat de fotografie. Mai precis, de fotografierea veverițelor. Nu face de mult asta, dar când "l-a prins flama", a lucrat atât de intenes, încât pare că se ocupă de o viață cu așa ceva: prima cameră foto a cumpărat-o acum trei ani și de atunci n-a mai privit înapoi.

"Mereu am fost fascinat de natură și de forțele ei incontrolabile, așa că, normal, am început imediat să fac fotografii în natură. La început pozam peisaje și păsări mici și învățam cum să folosesc camera și să descopăr teme noi.
Veverițele mi s-au părut mereu haioase și îmi plăcea cât de diferite sunt personalitățile lor"
, a povestit el.

N-a trecut mult și Granström a început să imortalizeze veverițe, devenind specialist în descoperirea și fotografierea acestor animăluțe simpatice: "Am început să fotografiez veverițe la scurt timp după ce mi-am luat prima cameră DSLR și în ultimii doi ani le-am dedicat mare parte din timp surprinderii expresiei chipurilor și a comportamentului lor", a spus fotograful.
"N-ai cum să te plictisești când îi ai pe tipii ăștia în jurul tău", a adăugat el.

Bored Panda a publicat mai multe imagini surprinse în ultimii doi ani în pădurile finlandeze de acest fotograf talentat. Mai multe dintre lucrările lui Ian Granström pot fi admirate pe site-ul său, dar și pe Instagram și Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod