Distracție cu gălbenuș și albuș: 30 de desene cu ouă schițate în tigaie

Oul nu trebuie să ajungă în tigaie doar pentru micul dejun. Acesta e principiul unui artist care se distrează creând mici lucrări de artă cu albuș și gălbenuș.

Michele Baldini, un talentat artist mexican, s-a făcut remarcat pe Instagram, unde își prezintă colecția The Eggs-hibit, compusă din desene ingenioase, toate realizate numai din ouă.

El a început să lucreze la colecția sa, intitulată inspirat "The Eggshibit", în urmă cu patru ani. "Într-o zi am văzut un simbol yin și yang făcut dintr-un ou prăjit și am decis să-l pozez. Spre surpriza mea, mi-a ieșit și mie foarte ușor! Apoi am continuat să caut idei de tot felul de lucruri care pot fi făcute din ouă prăjite", povestește Michele.

Artistul se inspiră din modelele pe care le regăsește în natură, din cultura pop, din filme și din desene animate pentru a realiza o mulțime de imagini surprinzătoare, toate având doar aceste ingrediente - gălbenușul și albușul.

Creaţiile lui efemere sunt irezistibile îi încântă pe cei 118.000 de admiratori de pe Instagram.

Așa cum scrie Bright Side, nu mai e nimic de adăugat: desenele cu ou spun tot!

Citește și: Cele mai frumoase modele de macarons pentru copii și adulți: Sunt irezistibile!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod