De pe ziduri adunate: 50 de desene executate pe stradă care îți provoacă imaginația

Arta are nenumărate forme de exprimare. Fiecare creație are una sau mai multe semnificații, iar oamenii fac artă din diverse motive: unii vor să realizeze ceva frumos, unii vor să-și folosească cumva creativitatea și să o împărtășească lumii, alții fac asta pentru că pur și simplu se plictisesc. Însă artistul stradal Jamie Paul Scanlon a început să facă artă din cu totul alt motiv.
Jamie, cunoscut pe rețelele de socializare sub pseudonimul JPS, nu a avut o copilărie fericită. Și nici prea mult noroc în viață. De fapt, a ajuns de atâtea ori la pământ, încât, la un moment dat, a cedat - a început să bea și să se drogheze. Din fericire, arta l-a salvat și i-a arătat că poate face o mulțime de lucruri bune în loc să se autodistrugă. Și de atunci a rămas de partea artei.

"De mic am intrat în lumea artei. Dar am crescut într-un mediu care nu-mi oferea prea multe oportunități.
Apoi o serie de evenimente și uciderea a doi prieteni m-au pus la pământ când aveam 12 ani și am început să beau mult și să mă droghez"
, a povestit el pentru Bored Panda.

"Toate astea s-au schimbat în 2009, când amicul meu, George, m-a luat la o expoziție a lui Bansky. A fost un semn care m-a trezit și mi-a arătat că-mi iroseam talentul. Mi-a plăcut ideea de a folosi sprayurile pe ziduri. Mi-a plantat sămânța îndrăznelii de a-mi înfrunta dependențele și am început să învăț și să cuceresc zidurile", a adăugat el.

De atunci, Jamie Paul Scanlon lucrează pe stradă.
El este autorul mai multor desene stradale interactive foarte apreciate pe Instagram și Facebook. Bored Panda a publicat câteva dintre creațiile pe care artistul le-a lăsat pe stradă, multe dintre ele devenind virale pe rețelele de socializare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod