Cum se distrează un curier: Face poze cu fiecare câine pe care îi întâlnește la adresa de livrare

Se spune că un curier are viață grea când trebuie să facă livrări în cartierele rezidențiale și la țară, pentru că e ținta preferată a câinilor. Pentru Jason Hardesty, asta e cea mai mare plăcere.
Jason lucrează la UPS, cea mai mare companie de livrări din lume. Pentru a sparge rutina fiecărei zile de muncă în care conduce camioneta și le aduce la ușă pachetele clienților, el s-a gândit cum să facă fiecare drum să fie special. Nici că putea găsi o distracție mai mare! De câte ori are ocazia, se joacă cu câinii clienților și se pozează cu ei. Și, în ciuda așteptărilor, patrupedele nu protestează, ceea ce confirmă că aceste animale inteligente simt întotdeauna când au de-a face cu un om prietenos.

Câinele de vineri


"A fost ceva întâmplător.

Ideea mi-a venit când am luat un câine și m-am pozat cu el ca să mă distrez, apoi am pus poza pe Instagram. Nu mă așteptam să atragă atenția, dar cred că a primit vreo 100 de like-uri și mi s-a părut destul de mult. În plus, am fost surprins că am primit multe comentarii pozitive", a povestit Hardesty pentru Bored Panda.

"Sigur, comparativ cu like-urile și comentariile pe care le primesc imaginile făcute acum, pare aproape nimic, dar atunci m-a motivat să continui. Motivația a devenit și mai puternică de curând, ținând cont de vremurile pe care le trăim acum.
Ceea ce fac înseamnă mult pentru mine, fiindcă aceste fotografii aduc multă bucurie atâtor oameni în aceste vremuri întunecate"
, a continuat el.

În fiecare vineri, el postează pe Instagram o poză cu un câine pe care l-a întâlnit când face livrări. Și face asta de trei ani!



Întrebat care este imaginea lui preferată, curierul a răspuns: "Nu cred că e doar una. Sunt multe care-mi plac, dar favoritele mele sunt cele în care nu sunt singurul care zâmbește. Altfel spus, preferatele mele sunt cele în care și câinii zâmbesc. Acestea mă fac fericit și îmi reamintesc de ce îmi place această slujbă!".

Un episod amuzant


Nu numai câinii sunt motivul pentru care Jason își iubește meseria.

"Pe lângă câini, care au devenit o parte importantă a muncii mele, partea preferată a jobului este interacțiunea cu clienții. Acum îi cunosc pe cei mai mulți dintre clienții cărora le duc coletele și ei mă știu, așa că e distracțiv să mă văd cu ei aproape zilnic", a explicat el.

Citește și: Echipa de șoc. Cum e să ai un cal, un ponei şi un câine care arată ca în „101 dalmațieni“


Deși pare complicat, pentru el nu este mare bătaie de cap să facă poze cu câinii: "Nu cred că e foarte greu, pentru că majoritatea sunt făcute cu pui, așa că e destul de greu să ajung să am probleme cu ei", a spus tânărul.

Jason își amintește și un episod amuzant de la o "ședință foto": "Odată am încercat să țin bine un pui mic...

iar acesta era tare speriat, așa că, din păcate pentru mine, a făcut pipi pe mine."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod