Coincidențe amuzante: 20 de imagini făcute la fix

Cu o cameră foto și ceva pricepere, lucrurile se văd altfel dacă găsești unghiul potrivit.
Edas Wong adoră să se joace cu camera foto. De fiecare dată când vede ceva interesant pe străzile din Hong Kong, el se folosește inteligent de situație și de decoruri pentru a surprinde cele mai neașteptate imagini. 

Wong a început să fie atras de fotografia stradală în 2012. "Motivul pentru care am ales acest gen de fotografie este destul de simplu. Nu trebuia să învăț tehnici avansate sau să cumpăr echipamente scumpe; doar camera mea micuță. Ideală pentru un începător", a explicat el pentru Bored Panda.

Tânărul vede acest hobby ca pe o experiență care îl predispune la meditație.
"Ca să surprind o fotografie stradală memorabilă, încerc să-mi golesc mintea cât mai mult posibil și să mă concentrez asupra străzii", arată el.

Concentrarea la detaliile mărunte îl ajută pe Wong să observe și să surprindă oamenii așa cum nimeni nu s-ar aștepta. Totul se petrece într-o secundă, cât ai spune "click!". "Când fotografiez, totul e instinctual, eu nu-mi planific pozele. Doar ies pe stradă și mă bucur de tot ce-i în jurul meu", susține tânărul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod