Cel mai fericit arici din lume: 10 imagini cu care a cucerit milioane de fani pe Instagram

Desemnat cel mai fericit arici din lume, Herbee călătorește cu stăpâna sa în toată lumea și topește inimile admiratorilor pe Instagram cu fotografiile lui adorabile.
Herbee e o arătare fericită și se vede asta în toate imaginile pe care stăpâna și prietena sa, Talitha Girnus, le postează pe Instagram, spre deliciul a milioane de oameni. Ariciul trăiește în Germania, dar până acum a călătorit în mai multe țări și este pe cale să devină unul dintre cei mai cunoscuți "petfluenceri" de pe Instagram, scrie Daily Mail.

Simpaticul animăluț are acum peste 1,5 milioane de admiratori pe rețeaua de socializare, grație posturilor amuzante în care este fotografiat de Talitha Girnus, din Wiesbaden.

Talitha a mai avut un arici, pe care l-a numit Mr.
Pokee, și care a murit anul acesta. De atunci, Herbee a rămas "titularul" contului de Instagram, iar fotografiile în care zâmbește fac senzație în toată lumea. El s-a plimbat până acum la Paris, pe vârful montan Tre Cime di Lavaredo din Italia, în Altaussee (Austria) și Geierlay (Germania).

"Oameni uimitori din toată lumea sunt inspirați să ne urmărească aventurile, în special pentru că le place mesajul nostru: dincolo de toate chestiile serioase care se întâmplă în lume în fiecare zi, Pokee și acum Herbee sunt aici ca să le dea un motiv pentru a zâmbi și a rămâne optimiști", a scris Thalitha pe site-ul ei, mrpokee.com.


"Și dacă oamenii se întorc pe pagina noastră, vrem să le reamintim că nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că lumea e plină de magie și, în fond, nu-i un loc atât de rău"
, a mai scris ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod