Casa rotundă, noua atracție pe piața imobiliară: Proiectul eco cu care rușii vor să atragă clienții

Construită din elemente prefabricate, casa Skydome are avantajul că nu necesită pereți de rezistență, oferind spații interioare largi. Prețurile încep de la 45.250 de euro.
Forma rotundă are multiple avantaje: în primul rând, rezistența deosebită, sarcina fiind preluată de structura exterioară, fără a mai fi nevoie de elemente de consolidare în interior. Skydome suportă până la 700 de kilograme de zăpadă pe metru pătrat, ceea ce o face ideală pentru o casă de vacanță situată la munte. dar rezistă cu brio la orice fel de vreme, inclusiv la intemperii, cum ar fi furtunile, grație acoperișului curbat. În plus, pereții rotunzi păstrează mai bine căldura, reducând la maximum pierderile termice, astfel că această locuință are o eficiență energetică ridicată, relatează agenția Ferrari Press.

Casa concepută de o companie din Moscova are o suprafață de 34 de metri pătrați care poate ajunge până la 300 de metri, în funcție de modelul selectat de client.
Există șase modele și toate sunt furnizate într-un pachet cu instrucțiunile de asamblare. Neavând pereți interiori, clientul poate amenaja spațiul interior așa cum dorește. Există peste 200 de opțiuni de culori pentru acoperiș și o selecție largă de variante pentru interior.

Prețurile încep de la 45.250 de euro pentru un pachet complet cu izolare termică și finisaje interioare la cea mai mică variantă de casă și pot depăși 185.000 de euro în cazul unei case cu trei dormitoare și trei băi.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod