Casa în copac, versiunea modernă: Vezi pădurea de la înălțime!

Căsuța denumită The Fuselage este inspirată de forma unui avion și oferă o panoramă splendidă, dar și condiții perfecte pentru iubitorii de natură.
Foarte populare printre amatorii de drumeții și de izolare în mijlocul naturii, casele în copaci au început să atragă tot mai mulți tineri dornici să evadeze din tumultul marilor aglomerații urbane. O companie britanică vine în întâmpinarea cererii cu o versiune modernă a unei căsuțe izolate, inspirată din ingineria aviatică.

The Fuselage este o casă cu un design asemănător fuzelajului unui avion și oferă posibilitatea de a te bucura de cele mai sălbatice colțuri ale naturii, punând la dispoziția locatarilor un decor interior contemporan, inspirat de cel al unei cabane din lemn.
Construcția eco prezintă avantajul că oferă le oferă călătorilor o experiență maximă cu un impact minim asupra mediului.

Măsurând trei metri lățime și cinci metri lungime, interiorul este gândit pentru a oferi cât mai mult spațiu, la acest obiectiv contribuind cu succes mobilierul adaptabil cu un aspect minimalist. Învelișul exterior din aluminiu acoperă structura modulară din lemn și aluminiu și reflectă pădurea din jur. Casa are ușă care se încuie, geamuri duble, paturi suprapus cu saltele și o masă convertibilă cu canapele care se pot transforma într-un pat dublu cu saltea.

Prețul modelului conceput de compania britanică Tree Tents International este 29.600 de euro, fără taxe și transportul internațional.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod