Casa care se montează în 8 ore: Costă 6.550 de dolari și se vinde pe Amazon

Este mică, dar simplă și cochetă. Căsuța care se vinde pe Amazon costă mai puțin de 7.000 de dolari și se vinde pe Amazon.
Ideală pentru o grădină sau pentru cineva care a cumpărat un teren și nu vrea să investească o avere în construirea unei case obișnuite, costisitoare, această căsuță cu terasă disponibilă pe Amazon este tot ce își poate dori cineva care pune simplitatea pe primul plan.

Concepută de compania Allwood, casa Solvalla poate fi convertită în casă de oaspeți, studio, casă de grădină, cabină de piscină sau în orice alt scop și nu este mai dificil de asamblat decât mobila pe care o cumperi de la IKEA, scrie Bored Panda.
"Pachetul casei de grădină Solvalla este făcut din lemn nordic solid. Designul care nu se demodează este o alternativă la cabinele clasice și elegante. Se potrivește bine în multe locuri și poate fi o casă de oaspeți, birou pentru acasă, căsuță pentru bătrâni sau chiar un mic magazin. Versatila Solvalla poate fi montată și pe acoperișurile unor clădiri cu etaje. Asamblarea acestei structuri din lemn masiv poate dura o zi pentru doi adulți. Indicațiile pentru a o monta singur, pas cu pas, vin laolaltă cu pachetul și este nevoie de puține scule", se arată pe site-ul firmei Allwood.

Dezavantajul acestei case este că nu are instalație electrică și baie, dar producătorul precizează că adăugarea acestora nu este dificilă.

Suprafața totală a căsuței este de 16 metri pătrați, iar greutatea structurii este de 1.125 de kilograme.
Amazon vinde această casă la prețul de 6.550 de dolari, iar în Statele Unite transportul este gratuit. Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș și materialele pentru fundație. Allwood estimează că acestea costă 150, respectiv 170 de dolari.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod