30 de imagini care surprind prietenia specială dintre copii și animale: Secvențe dintr-o lume perfectă

Se spune că nu trăim într-o lume perfectă. Dar am trăit cândva, în copilărie, când totul era magic, totul era posibil. Aceste imagini ne dovedesc că există o lume ideală, în care domnește inocența pură.

Legătura dintre copii și animale este incredibil de frumoasă. Este un dar special pe care îl primim toți și de care ne bucurăm la început, în primii ani de viață. Cu timpul, însă, inocența se risipește ca printr-un vis, descoperim lucruri noi și vedem lumea altfel. Și, din păcate, pierdem această relație sacră cu animalele. Nimic nu va mai fi la fel.

Poate că tocmai de aceea trebuie să prețuim secvențele pe care le surprinde Andreea Martin, din Beaver, Virginia de Vest, Statele Unite.

Fotografă premiată pe plan internațional, cu opt ani de experiență în domeniu, ea este mama a patru copii care iubesc animalele și caută să redea în fotografiile sale această relație unică pe care o au cei mici - prietenia absolută cu animalele. Și știți ceva? Probabil că acestea sunt cele mai frumoase lucruri pe care le poate vedea un fotograf.

"Există ceva magic în legătura dintre copii și animale, așa că mă axez pe surprinderea inocenței acestei legături. Fiecare imagine subliniază această legătură cu o senzație de basm care este amuzantă și creativă totodată", a explicat Andreea pentru Bored Panda.


"Mă inspir din picturi, culori, lumini și mă inspiră copiii mei. Muncesc mult la fiecare detaliu din imaginile mele - de la ținute și locații până la tunsori. Sunt multe lucruri care creează imaginea perfectă; chiar și cel mai mic detaliu poate schimba o poză din bine în uimitor", a adăugat ea.

Pentru cunoscători sau curioși, mai trebuie spus că fotografa americană lucrează cu un Nikon D750 și folosește lentilele 35mm sigma art sau 85mm 1.4 Nikon. Evident, preferă să fotografieze în exterior și caută locuri noi și luminoase.
Lucrările sale pot fi admirate pe Facebook, Instagram și pe site-ul ei.

Citește și: Cele mai frumoase roșcate. 60 de imagini care dovedesc că vulpile sunt animale minunate

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod