Părinți iresponsabili: 10 dovezi că unii n-ar trebui să aibă copii

O serie de imagini ne arată cât de inconștienți pot fi unii părinți, punându-și, din nepăsare, copiii în pericol.
Când vezi cu câtă neglijență își tratează proprii copii acești părinți, nu poți să nu te întrebi ce o fi în mintea acestor oameni și cum reușesc să supraviețuiască ei, darămite micuții de care n-au grijă.

Copiii nu vin pe lume cu un manual de instrucțiuni, dar nici de-ar fi fost așa, acești părinți n-ar fi catadicsit să învețe măcar regulile elementare de siguranță.

Într-o galerie a celor mai săraci cu duhul părinți, cei din imaginile publicate de eBaum's World s-ar situa pe primele locuri.
Putem vedea aici câteva exemple de neglijență crasă, din fericire soldate fără victime - un copil este lăsat să se joace cu un șarpe uriaș pe care micuțul îl mușcă, altul își cară copilul în spate în timp ce pedalează, iar unul găsește că e mai important să pozeze o cămilă care îl mușcă de cap pe fiul său în loc să-i sară în ajutor.

Concursul celor mai nepricepuți și mai inconștienți oameni care au izbutit să aibă urmași nu se termină aici: întodeauna se găsesc alți candidați la titlul de cel mai stupid părinte de pe Pământ.
Iată-i în toată splendoarea "inteligenței" lor!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod